Luke 13 - Julehilsen fra sjefstrener'n Midtgarden

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2018

Årets sesong er over og det endte med dobbelt opprykk for våre to seniorlag på herresiden.
Neste år er a-laget i «Buskeruds Formel 1» (4. divisjon), mens «Gæmliss» rykket opp til 6. divisjon.

A-lagsstallen har –  som de fleste kanskje har fått med seg  – hovedsaklig bestått av unge, lokale spillere fra områdene rundt Stoppen, samt noen litt mer rutinerte karer.
Fakta er at av årets spillere brukt i obligatoriske kamper for a-laget er 18 av 28 spillere under kategorien «ung», mens hele 25 av 28 spillere har tilknytning til Stoppen/Lier.
I tillegg blir vi skjemt bort av «verdens beste materialforvalter» Ole Lennart Eriksen og primus motor Tore Syvertsen. På vegne av alle gutta – takk!
 
En god miks trengs for å skape et godt lag - og et godt lag ble det! Dette vitner om at det har blitt drevet godt i Stoppens utviklingsavdeling over tid.

Det å skulle trekke frem enkeltspillere ikke en lett øvelse, spesielt når vi har så mange gode spillere og bra karer i klubben. Noen stiller opp på hver bidige trening, andre bidrar med det sosiale i garderoben og et par stykker bidro litt mer enn andre på opprykksfesten.
 
Alle, utenom Tores stadig voksende mage, fortjener litt ekstra smør i julegrøten i år.
Det er mange som trener mye og godt, men «svigemors drøm» Oskar Ellingsgaard og bohemen Julian Falch Milde peker seg ut som to stykker har eksepsjonelt bra treningsoppmøte i år.
Steffen Hassel kunne nok også vært oppe og snusa på «Årets treningsspiller» hadde det ikke vært for at han uheldigvis røyk et bånd eller to i kneet borte mot Åskollen. En tittel forøvrig Oskar stakk av med.
 
Jacob Caspersen og Ivar Iversen med sine humoristiske stikk i garderoben.
Kristian Simonsen med løpskapasitet som en Gordon setter.
Oliver «Kleggen» Sollie som irriterte på seg Drafn-spillere med sin aggressive spillestil, etterfulgt av sin forklaring; «Jeg gjør bare jobben min!».

Aron Daly med sin ekstreme hurtighet.
Dag Emil Hovde med taklinger det lukter svidd av.
Petter Narvesen, Kristian Borge, Mathias Helgesen og Ole Henrik Morken som på hver trening kommer inn med et glis om munnen.
Jørgen Helen med sine matchavgjørende redninger. Robin Gard og Øvermo som to bautaer i forsvaret.
Jonas Semb og vår media-yndling Iver Lyng Brekken med sin offensive kreativitet.

Spillerne selv stemte i fem ulike kategorier på årets avslutningsfest:

Årets spiller: Lars Granaas

Årets treningsspiller: Oskar Ellingsgaard

Årets unge spiller: Oskar Ellingsgaard

Årets toppscorer: Thomas Sørum

Årets straffebom: Thomas Sørum

Jeg velger å runde av med å fortelle en liten historie.

I tillegg til vår eminente mediaansvarlig Elias Egenæs Melgård, kom også Vincent Descartin inn som vår største supporter på høstsesongen.

Hans første kamp skulle bli Birkebeineren borte. Da jeg nærmet meg Årbogen Stadion skimtet jeg Vincent traskende mot Årbogen – han hadde gått hele veien fra hovedveien opp til Årbogen og møtte til kamp ikke mindre enn 2 timer før kampstart!

Neste kamp var Geilo borte. Hva gjør vår beste supporter? Jo, han setter seg på toget og tar den 3 timer lange togreisen opp til Geilo for å støtte gutta. Snakk om supporter!

God jul fra alle oss på a-laget!

Håper å se dere på kamper i 4 divisjon neste år...

 

Erik Midtgarden

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.