Klart for spennende FFO-år

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Jan 2019

Stoppen-ansatte Armin, Lars, Morten og Kristian er klare for årets FFO


18.januar starter vi opp med årets FFO.  Trenerapparatet er på plass, mer spennende enn noen gang. Som mange sikkert har fått med seg har klubben erstattet Harald Johannessen med Lars Granaas. Klubben har også ansatt Armin Ghasemi i en 50 % stilling. Med fire ansatte som jobber på FFO er vi bedre rustet på trenersiden enn vi noensinne har vært.

Armin Ghasemi jobber også i Strømsgodset og har i flere år vært tilknyttet Godset sitt Eliteakademiet. Der har han jobbet med de beste spillerne i 11-13 årsalderen i Buskerud. 

Lars Granaas er en kjent skikkelse i Stoppen og SpaBra. Han er utviklingsansvarlig i klubben, men har også en liten rolle i Mjøndalens akademi.

Fra i fjor er Morten Hansen, Kristian Bye-Andersen, Håvard Sagmoen, Kristine Huseby Grue, Juashua Ngai og Stine Lie med videre.

Vi er stolte av FFO'en vår, og vi er stolte av spillerne vi har der. I all beskjedenhet: I fjor var det økter som var så bra at vi måtte klype oss i armen for å sjekke om dette var virkelig. Spillere som har vært med oss over tid har hatt en flott utvikling på fotballbanen. Grunnen til det har vært en kombinasjon av gode trenere, gode økter, ivrige spillere og ikke minst løkkefotballen som skjer i forkant av øktene. Da spiller de mot hverandre uanhengig av alder og skoler. Mye god læring som finner sted da.


Det er fortsatt mulig å melde seg på FFO.

Påmeldingslink til FFO:

https://www.superinvite.no/#/invitation/c6c61abda705fbc0728c076d60ed74b8 


Er dere usikre på om FFO passer for barnet deres? Da kan dere ta en prøvedag eller to først. Send mail til ffo@stoppensk.no for å avtale tid.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.