Luke 20 - Våre unge trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Des 2019

Mange barn og unge har drømmer om framtiden. Noen drømmer om å bli fotballproff, mens andre drømmer om en trygg og god fremtid. Vi har noen ungdommer som også drømmer om å bli fotballtrener i framtiden. Disse ungdommene bruker av fritiden sin på å være ung trener for barn og ungdom i nærmiljøet vårt. Erfaringen og kompetansen disse unge trenerne får er utrolig verdifull. 

Stoppen SK er hele tiden på jakt etter flere unge trenere som ønsker å bidra med å skape en trygg, morsom og god treningshverdag for barn og unge. Unge trenere er rollemodeller som barna ser opp til, skaper relasjoner, og som gir anerkjennelse til barna som holder på med det de elsker. 

I høst har Hedda Holst og Martine Bjørmark vært hos Gullaug 2012 allidrett, Cecelia Fredriksen Melstveit hos 2008 jenter, Kaja Westerlund er inne i sitt tredje år hos jenter 2006, nå som hovedtrener. Thomas Bakken er trener hos gutter 2007 og jenter 2006. 2007 gutter var også heldige å få på plass Allan Markeng som hovedtrener i overgangen til ungdomsfotballen. Kristian Borge har vært trener for junior herrer. Elise Oldebråten Fredriksen har også bidratt inn i ulike lag og GA.

Løkkelørdag har blitt arrangert gjennom våren og høsten. Daniel Bye-Andersen, Sollaug Kjellesvik Norheim, Martine Bjørmark og Hedda Holst, Eivind Heddan, Maria Lindberg, Juashua Ngai og Jacob Ngai har vært tidlig oppe for å legge til rette for at barn og unge kan få en aktiv lørdags formiddag på Lier stadion, Hegg skole og Gullaug skole. 

Vi er veldig stolte og glade for at vi har så mange ungdommer som ønsker å bidra sammen med klubben. Barn og unge trenger gode og trygge rollemodeller. At disse rollemodellene er ungdommer er helt fantastisk for alle i klubben. 

Noen av ungdommene får også muligheter til å arbeide ved siden av skolen. Marte M. Skinnemoen, Elise Furuheim, Marie Skinnemoen, Thomas Bakken, Sollaug Kjellesvik Norheim, Fiona Kristoffersen, Maja Aavatsmark, Hannah Martens Meyer, Elise Oldebråten Fredriksen og Daniel Bye-Andersen. Disse har bidratt på Stoppendager, FFO og Senkveld på Stoppen. 

Vi ønsker også velkommen til Martin Ek Åsheim i klubben. Han skal bidra både på A-laget og som trener. 

Vi takker også alle ungdommene som bidrar på fotballskolene våre, både jentefestivalen og fotballskolen i august. Vi har inne nær førti unge instruktører som bidrar til at fotballskolen i Stoppen er en av de største og beste i hele landet. Uten dere hadde ikke fotballskolen blitt arrangert. 

Klubben skal oppfylle drømmene til våre unge trenere. Vi skal gi dem muligheter for å prøve og feile, få kompetanseheving og arbeidserfaring. 

Takk til alle unge som bidrar i klubben. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.