Luke 22 - Når fotball ikke betyr noe

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2020

Det er bittelille julaften. 

Denne opprinnelige teksten til denne juleluka skrev jeg egentlig onsdag 2.desember. Tittelen var "Når brikkene faller på plass". I november hadde vi klatret i motbakke. Vi fikk ikke landet noe av det vi jobbet med. Det meste hang i luften.  Så løsnet det for oss. Vi fikk på plass de siste trenerne, spesielt viktig med a-lag dametreneren, store sponsoravtaler ble signert og vi landet en viktig avtale med Mjøndalen. 

Alt dette ble ubetydelig da vi fredag 4.desember mottok budskapet om at Marie Myrset Skinnemoen hadde omkommet i en tragisk bilulykke dagen i forkant, og to dager etter fikk vi beskjed om at også Lukas Borge Johansen omkom i samme ulykke. Begge tidligere Stoppenmedlemmer. Lukas var med som spiller. Marie som spiller, dommer og trener i klubben. 

Ulykken har rystet et helt lokalsamfunn og Stoppen som klubb. Det er mange av oss som har hatt et forhold til de to ungdommene eller deres familie. Foreldre og søsken. Flotte mennesker som jeg har lært å kjenne gjennom min tid i Stoppen har mistet to av sine kjære. Det gjør vondt.  

Man skulle så veldig gjerne ha uttrykt hvor stor omsorg og omtanke man har for de etterlatte, men ord blir fattige.

Fotball betyr ingenting når slikt skjer, men jeg håper at støtten og varmen fra fotballfamilien gjør det.

Ta vare på hverandre. Det trengs.


Vennlig hilsen

Kristian Bye-Andersen

Sportslig leder Stoppen SkKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.