Luke 23 - Samarbeidsavtale med ØHIL er signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2020

Stoppen SK og ØHIL har inngått en samarbeidsavtale om hospitering til toppklubben.

ØHIL ligger i toppen av 1.divisjon kvinner, med ambisjoner om opprykk allerede neste år. 

I dag er allerede de tidligere Stoppen-spillerne Anja Avdal, Stine Lie og Marthe Hellumsand i klubben. Anja er storskårer på a-laget. Stine og Marthe er for øyeblikket en del av rekruttstallen og gjør det veldig bra der.

Avtalen med ØHIL sikrer oss at de spillerne som er langst fremme i Stoppen vil få en mulighet til å jevnlig teste ut nivået i toppfotballen og skaffe seg gode referanserammer.

At vi ønsket en avtale med ØHIL er ikke tilfeldig. Reiseveien på rundt 30 min er ikke avskrekkende lang, og vi kjenner godt trenere og ledere i klubben. Blant annet er tidligere Stoppen-trener Kjøv Eidhammer hovedtrener for a-lag damer. Håvard Hauge Haakonsen er også en del av trenerapparatet der inne. Jentene vil bli godt tatt vare på.

Hva betyr så dette for jentefotballen i Stoppen?

Klubben har nå lagt opp et løp med ekstratilbud til jenter med ambisjoner og ønske om å bli gode fotballspillere. Vi har FFO fra de er 6-12 år. Akademiet fra de er 12 til 17 år. St.Hallvard vgs toppidrett fotball fra 17-19 år. I tillegg nå muligheten til å hospitere i toppklubb. 

Forutsetningene er der. Vi har mange gode spillere i klubben. Hiv dere på jenter. Jo flere som benytter seg av tilbudene vi har, jo morsommere og bedre blir det!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.