-Vi reiser oss. Hver gang.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mar 2021

Stoppen SK har, som resten av samfunnet, fått noen tøffe slag i trynet det siste året. De par siste ukene har vi fått noen skikkelig uppercuttere som har slått oss rett ut. Ingen over 20 kan trene og barne- og ungdomsfotballen må drive med avstandsfotball og mindre grupper. Beskjeden om at regjeringen gir null i kompensasjon til avlyste arrangement i 2021 kom i forrige uke. Vi har avlyst 6 arrangementer i år, fire vintercuper, keeperskole og Stoppendagen. Det taper vi opp mot 150-160 000 kr på. I forrige uke måtte vi også kjøre de strengeste tiltakene vi har hatt på FFO siden april i fjor. 

Slått ned, men ikke utslått. Å legge ned aktiviteten vår på FFO har ikke vært et alternativ så lenge vi får lov til å holde oppe. Derfor reiser vi oss opp. Dette har vi gjort før. Får tak i skolekohortene fra behjelpelige foreldre. Finner frem alle kjegler vi har og lager soner til de ulike skolekohortene.  Soner med en-to-tre eller flere spillere. Planlegger økter hvor målet er at alle skal få mestring med øvelser de trives med. Spillere kan ikke sitte i felles taxi med mindre de er i samme skolekohort. Det betyr at vi henter spillere i taxi, minibuss fra LEARN, egne biler og med hjelp fra foreldre som kjører egne barn. Tusen takk for hjelpen. Hadde ikke klart å hente alle spillerne uten den.

Spise i skolekohorter selvsagt, på kioskverandaen, og servering ut kioskluka.  Det tar tid, men det går.

Kreative fotballøkter, før vi sender spillerne hjem. En skolekohort om gangen.

Det krever mye å opprettholde FFO, og vi må legge mye annet på vent, men FFO er hjertet i klubben. Den er grunnen til at vi er en av de best drevne breddeklubbene i landet. Da kan vi ikke bli liggende og legge ned aktivitetet. Da reiser vi oss opp. Uansett. Hver gang.          


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.