Kristian (13) i ekstase - men så kom nedturen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Sep 2021

Det så lyst ut for Kristian Solvang Nordal og lagkameratene på ett av Stoppen-lagene (født 2008), og da var det all grunn til å slippe jubelen løs etter triumf mot Konnerud i sluttspillet.

Tekst: Geir Johannessen

I 1/8-delsfinalen ble det en meget spennende sluttfinish av matchen hvor Stoppens unge menn kunne heve armene til værs etter kampslutt. Seieren lød på 1-0.

-Nå håper jeg å vi vinner finalen også, forteller en smørblid 13-åring etter kampslutt.

- Vi er god nok til å vinne, føyer Kristian kjapt til.

Det gror svært godt i de aldersbestemte klassene i Stoppen, og under Liungen Cup var denne årgangen representert med hele tre lag. Kristian Solvang Nordal spilte en sentral rolle i bakre rekker på ett av disse lagene, og han kunne puste lettet ut og juble det beste han kunne da dommeren endelig blåste av duellen mot de rødkledde fra Drammen.

-Det ble litt tøft utpå banen, medgir backen da det hardnet litt til de siste minuttene. Men hjemmelaget holdt ut og vinner "slaget" på bane 4 etter nettsuser av Marius Giseth tidlig i denne kampen.

I kvartfinalen møttes to Stoppenlag og også her ble det en meget severdig og jevn fight mellom lagkameratene fra Stoppen.

En heading i siste sekund ble avgjørende for Stoppen 1 som dermed avanserte videre til semifinalen, mens Kristian & co ikke nådde helt opp denne gangen. Men nære på var det absolutt..

Stoppen 1 havnet til slutt på 3. plass etter sterk 3-1 seier mot Haugfoss i bronsefinalen.

I klassen gutter 2007 ble det imidlertid mye å juble for da Stoppen slo til med å beseire Flint 1-0 i finalen, og dermed kunne 14-åringene heve den aller største pokalen til værs under premieutdelingen. 

Totalt var det 65 lag med i Liungen Cup (9-er og 11-erkamper), fordelt på omlag 1 000 spillere. Stemningen på og utenfor banene var det ingenting å utsette på -  både lørdag og søndag. Nok en vellykket turnering var i boks for Stoppen etter en solid dugnadsånd.  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.