Stoppen-jenter hoppende glad for å nå finale i Liungen Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Sep 2021

Det ble en thriller av en fotballduell på hovedbanen da Stoppen jenter ( f 2006) slapp jubelen løs etter et nerveprirrende drama i semifinalen mot Storm (Skien). 

 Tekst: Geir Johannessen

 - Jeg er utrolig stolt av det jentene har prestert i helgen, roser hovedtrener, Thomas Høgslund Bakken som fulgte spent med på sidelinjen da straffespark-konkurransen ble gjennomført.

Till slutt kunne nemlig Stoppen kaste seg rundt halsen på hverandre  og servere seiersdansen til ellevill jubel fra foreldre og mange flere rundt gressbanen.

Det endte 1-1 etter ordinær spilletid, mens straffene ble avgjort til hjemmelagets fordel med 7-6. Snakk om spenning da finalebilletten ble sikret.

Stoppens stolte trener kastet seg hodestups i seieres-jubelen og kan ikke få fullrost spillerne nok.

-De brettet opp ermene og gikk i duellene med rett innstilling. Her var det ikke snakk om å gi seg underveis, føyer Thomas Høgslund Bakken til.

I finalen møtte Stoppen også tøff motstand da Borre stod på motsatt banehalvdel da matchen ble blåst i gang. Her endte det med 0-1 tap etter 40 minutters spill.

- Jentene står opp foir hverandre og gjør en solid kamp, selv om vi taper. Det er gøy å følge med på sidelinjen.

Thomas og hans trenerkollegaer, Tommy Berg og Kaja Westerlund har tydeligvis gjort mye positivt med denne spillegruppen som har blomstret mer og mer på banen denne seongen.

-De var bare seks-syv spillere i begynnelsen av sesongen, men så har det kommet mange flere til. Vi har fokusert på det sosiale både på treningene og i fritiden. Jentene skal ha glede av å spille fotball og da må vi gjøre noe positivt sammen.  

- Vi har hatt pizzakos her noen ganger hvor vi har senket skuldrene og bare hatt det gøy. Litt trening har det samtidig blitt ute på kunstgresset. I tillegg har vi dratt til Engersand for å bade i sommer. Det har gitt enda mer samhold i spillegruppa, mener Thomas Høgslund Bakken.

Og føyer kjapt til

-Alt dreier seg ikke bare om fotball, men det å ha det gøy sammen er utrolig viktig.

I seriespillet har det også blitt mye å glede seg over for Stoppenlaget, som troner øverst på tabellen (1.divisjon). Her har det blitt tre seire og en uavgjort  hittil i høst.

-Det er moro å få være hovedtrener for dette laget og denne helgen kunne ikke ha blitt bedre, stråler Thomas Høgslund Bakken.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.