Luke 15: Mortens høyeste ønske er at alle i Stoppen SK skal trives

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2021

Tekst: GEIR JOHANNESSEN

I mange år har Morten Hansen gledet barn på Gullaug skole med ulike lærings-aktiviteter inne i klasserommet og ute i skolegården. Nå jobber liungen blant annet med å spre trivsel og glede blant de yngste i Stoppen SK.

- Det er spennende å være sammen med barn hver ettermiddag, forteller Hansen som i 2013 startet å arbeide på FFO i 20 prosents stilling.

Noen år senere ble det enda mer jobbing for Stoppen SK.

- Jeg fikk 40 prosent stilling hvor det i tillegg til FFO skulle jobbes aktivt med inkludering. Da det ble ledig full stilling i 2018 så var det duket bare for å jobbe her, sier Morten Hansen som i tillegg til å ha ansvaret for FFO også er barneidrett - og inkluderingsansvarlig.


Målsetningen med arbeidet hans er følgende:

- Det er ingen tvil om at vi må klare å inkludere barn og unge inn i idretten, og da kreves det samarbeid med kommunen og skolene.

Morten Hanssen har mange jern i ilden for å lykkes i arbeidet sitt.

- Det skal være plass for alle her i Stoppen SK, uansett ferdigheter og bakgrunn. Det stiller høye krav til oss som jobber i klubben, mener en målbevisst ansatt i lierklubben.

- Vi må gjøre vårt ytterste for å legge best mulig til rette for alle som er en del av miljøet i Stoppen SK.

Pandemien har selvsagt ikke gjort det enklere å drive en fotballklubb, men Hansen & co har ikke ligget på latsiden. De har gjort så godt de kan for å holde aktivitetene i gang.

- Hele tiden har vi prøvd å holde en viss grad av aktiviteter slik at de har muligheter til å treffe hverandre. Vi har nok lyktes med opplegget for medlemstallet har økt, spesielt på jentesiden. Det er gledelig, mener Hansen.


Det viktigste for Stoppen i tiden fremover har han også noen tanker om.

- Vi har mistet gode muligheter til leder- og trenerforum, men håper at dette kan bedres i 2022. Holdningskampanje er også noe vi vil løfte fram kommende år slik at de unge (og eldre medlemmene) vil trives enda bedre i klubben vår, føyer Morten Hansen til.

Morten har også bursdag i dag. Vi gratulerer med dagen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.