Luke 17: Samarbeidsavtale med Strømsgodset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2021

Vi har lenge hatt ett uformelt samarbeid med Strømsgodset. Dette har nå blitt formalisert. Avtalen handler i korte trekk om samarbeid i forhold til spillrutvikling, trenerutvikling og litt rundt samfunnsutvikling.

Vi har en lignende avtale med Mjøndalen på guttesiden og med ØHIL og Røa på jentesiden.


Toppklubbene er selvsagt ikke like glade for at vi samarbeider med flere toppklubber, da de ønsker ekslusivitet. For oss som klubb har det aldri vært et alternativ. Vi ser det som viktig å ha samarbeid med flere toppklubber. Det er flere grunner til at det. 

- Vi ønsker at våre spillere som kvalifiserer for et slikt tilbud skal få prøve ut flere arenaer. Mennesker er forskjellig og trives i ulike miljøer. Da må man få lov til å prøve ut det. 

- Vi får flere spillere som får muligheten

-  I fotballen endres arbeidsforhold hele tiden. Den vi hadde et strålende samarbeid med det ene året er ikke sikkert jobber i klubben eller i den rollen året etter. Det gjør at det er dumt å låse seg til en klubb.


Vi takker toppklubbene med Harald Johannessen (Godset), Arne Marcussen(Mjøndalen), Zeid Saleh(ØHIL og Eline Torneus (Røa) for ett godt samarbeid i år. Vi håper å sende enda flere spillere på hospitering i Mjøndalen og Strømsgodset på guttesiden og på hospitering i ØHIL og Røa på jentesiden i 2022!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.