Luke 19: Geir- Vår egen nyhetsreporter

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Des 2021

For oss som er vokst opp på 80- og 90-tallet var lokalsporten i avisa noe av det mest spennende som var. Ukas lag i 3. og 4.divisjon ble nøye lest og mye pratet om. Det ble skrivet side opp og side ned om fotballkamper nedover i seriesystemet både for herrer og damer. Også ungdomsfotballen ble dekket av avisene som den gang het DTBB( Nå DT) og Fremtiden.

Dagens dekning av breddefotballen er litt annerledes. Nå streames det masse kamper. Det er utrolig morsomt, men vi savner likevel noen av reportasjen fra gamle dager. Derfor at vi fått med Geir Johannessen på laget. Geir har jobbet som lærer frem til han pensjonerte seg i høst. Ved siden av læreryrket har han vært journalist i DT og fotballdommer. For en som har vært så aktiv som Geir er det greit å ha litt å holde på med i pensjonisttilværelsen. Da passer det å fortsette journalistkarrieren i stoppensk.no.

Geir har allerede skrevet noen artikler på hjemmesiden vår fra Liungen Cup, og rundt a-lagene våre mm. Neste sesong vil Geir følge Stoppen SK fra smått til stort og glede oss med artikler på hjemmesiden. Følg med!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.