Luke 21: Barnehagebesøk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2021

I april og mai hvert år inviteres alle barnehagene i kretsen vår til en formiddag på Lier stadion. Førskolebarna blir hentet i minibussen og kjørt til stadion. Her møter barna Stoppern som har ordnet i stand med mat og drikke. Barna får oppleve lek og aktivitet ute på banen.

Alle førskolebarna får en rød Stoppen t-skjorte med seg hjem. Dette er en t-skjorte mange synes er herlig å ha på seg, og blir flittig brukt i barnehagen fram mot sommeren. Barnehagen får også noen baller fra klubben som de kan bruke til lek og fotball.

Årsaken til at vi inviterer førskolebarna til Lier stadion er at vi ønsker å vise barna området vårt. Vi ønsker at de skal få en følelse av at alle er velkomne til klubben. Det skal være plass til alle. De får møte lek som innfallsvinkel til aktivitet for å få en god inngang til allidretten som organiseres av de frivillige når de begynner i første klasse.

Det er alltid herlig å møte førskolebarna i et trygt og flott miljø sammen med pedagogene som er med barna til oss. Da får alle et positivt første møte med klubben. T-skjorta, mat, og en is skaper alltid trivsel og glede for barna.

I april og mai er minibussen og Stoppern klar for å møte femåringene som sogner til Stoppen Sportsklubb. Vi håper og tror at vi kan skape fine grupper med førsteklassinger som kan drive aktivitet, spille kamper, og være med på Liungencup i 2022.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.