Luke 23: Dennis har signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2021

Dennis Johnsen går inn i en 50%-stilling i Stoppen SK neste år. Han vil være hovedtrener for junior herrer, trener på Akademi og FFO, samt følge opp det faglige i barnefotballen. Han vil også bidra litt rundt media.

Vi er veldig fornøyd med å knytte til oss Dennis, da han er en erfaren fotballmann og en veldig hyggelig kar. Dennis har jobbet i ROS, Mjøndalen og krets  og er UEFA B-trener. Ved siden av studier og jobben hos oss, vil han være a-lagstrener for ROS. De byttet plass med oss i divisjonssystemet, da de rykket opp til 4.div med Dennis bak roret.

Vi ønsker Dennis hjertelig velkommen!

I fotballverden skjer det årlig utskiftninger blant trenere og spillere. I år har vi hatt med Vegard Teigen Strandslett og Martin Ek Åsheim på ett-årskontrakter. For Vegard sin del var det lenge klart at han skulle gjøre andre ting neste år, så den stillingen hadde vi dekket opp. Martin skulle egentlig med videre, men måtte dessverre gi seg av helsemessige årsaker i midten av desember. Det blir et stort savn for oss. Dennis går inn og dekker deler av stillingen til Martin, men ikke hele. Vi vil jobbe videre med å få på plass dette i løpet av juleferien.


Vi takker Vegard og Martin for innsatsen i år!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.