Nicolai Larsen Berg er nyansatt i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Feb 2022

Stoppen har fått en ny forsterkning i klubben. Nicolai Larsen Berg skal med sitt engasjement bidra på trenersiden og på samfunnsdelen. 27-åringen er allerede i gang med arbeidsoppgavene i sin nye klubb.

 

Tekst: Geir Johannessen

 

 - Jeg ble trigget av Stoppen sin visjon og plan. Min jobb er å skape trygg og gode aktiviteter med fotballen i fokus,  og også bidra med opplevelser i alle aldersgrupper, forteller telemarkingen som er født og oppvokst i Gulset (Skien) hvor han også har vært aktiv med å leke seg med den runde lærkula på fotballbaner.

Etter hvert fikk han også muligheten i Odd og var blant annet med på å vinne Jet-turneringen for juniorer med de aller beste lagene i landet i aksjon.

- Det var stort å vinne denne turneringen og samme år tapte vi NM-finalen mot Tromsø, erindrer keeperen som videre har spilt i 2. divisjon for Notodden, Vindbjart og Egersund.

- Det har gitt meg mye å være med i disse klubbene, og vi var flere ganger nære på å rykke opp. Men det ville seg ikke, sier Nicolai Berg.

Han har utdannet seg på Høgskolen I Notodden hvor han har bachelor i kroppsøving idrettsfag/friluftsliv. Berg fant også kjærligheten under utdannelsen og har de siste fem årene hatt samboer fra Lier.

- Vi har hele tiden peilet inn å bosette oss i Drammensområdet, og da jeg så stillingen i Stoppen SK så var det bare å søke. Jeg er godt i gang og gleder meg til fortsettelsen, føyer Nicolai Berg til.

I lierklubben skal han være aktiv i trenerteamet for damer, ha egne keepertreninger, trener for Akademiet, hjelpe til med FFO og være hovedtrener på satellitt 2010 (sonelag) hvor Stoppen samarbeider med Svelvik, Nordre Sande og Lier. Dette utgjør 70 % av stillingens hans, mens han skal være aktiv i samfunnsdelen i klubben (20 %) og de siste 10 % skal være i media.

- Det er også viktig å være enda mer synlig på sosiale medier, opplyser en offensiv 27-åring som er kommet godt i gang i Stoppen og gleder seg også til å bidra så mye som mulig i samfunnsdelen.

- For oss er det viktig å inkludere alle sammen uansett etnisk bakgrunn. Mangfoldet er meget viktig, mener den nyansatte telemarkingen.

- Nicolai Berg er en perfekt type som både kan ha 6-åringene på FFO og 13-åringene på Akademiet. Vi fant også ut at han har et utvidet engasjement opp mot inkludering, har erfaring med å være en del av et flerkulturelt miljø på Gulset i Skien. En veldig framoverlent type som er blid, sosial, går inn i oppgavene med mot i tillegg til nysgjerrighet, forteller en fornøyd Morten Hansen i Stoppen SK.

Sportslig leder, Kristian Bye-Andersen, og Nicolai Larsen Berg er allerede godt i gang med samarbeidet. Nicolai har imponert alle i starten, både faglig og sosialt, melder Bye-Andersen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.