Informasjon om årets medlemskontingent og aktivitetsgebyr

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Feb 2022

Styret har vedtatt at medlemskontingenten og aktivitetsgebyret ikke skal økes i år etter en totalvurdering av pandemiens utfordringer for mange av våre medlemmer og klubbens solide økonomiske fundament.

Noen vil se at aktivitetsgebyret øker fra i fjor og årsaken til det er at gebyret øker i takt med alder.

Norges Idrettsforbund krever at alle som driver idrett aktivt i et idrettslag skal være medlem og man er medlem først når medlemskontingenten er betalt.  For å ha stemmerett på klubbens årsmøte må man være medlem og ha fylt 15 år. Vi oppfordrer også foreldre og de som har et verv i klubben til å være medlemmer. Medlemskontingenten må være betalt for å være en del av den kollektive forsikringen klubben har.

Når det gjelder forsikring betaler klubben grunn forsikring via Norges Fotballforbund for alle spillere. Vi vet at det er mange av våre spillere som trener og spiller på mange arenaer som Sone/Satellitt, akademi og kretslag. Disse oppfordres til å tegne en utvidet forsikring via NFF sin ordning. Denne finner du her: https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/

For de med betalings utfordringer ber vi disse om å ta kontakt med Morten Hansen morten@stoppensk.no Stoppen har flere løsninger med bla Eplefondet som Lier kommune har etablert og vårt eget Stoppenfond. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. ALLE SKAL MED!

Årets satser finner du på nettsiden vår www.stoppensk.no under «Bli medlem».

Alle henvendelser vedr medlemskap og aktivitetsgebyret sendes til faktura@stoppensk.no.

Betalings informasjon/faktura sendes ut på mail samt at du finner den i appen Laget mitt.

Vi gleder oss til en ny sesong som forhåpentlig vis ikke er styrt av Covid!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.