Luke 4: Stoppen SK blir futsalklubb

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2022

I 2022 bestemte sportslig utvalg at klubben skal bli en futsalklubb. 

Wikipedia sier følgende om futsal: 

"Futsal er en internasjonal betegnelse på innendørsfotball, og er en sammenstilling av spansk fútbol de salón. Futsal-sesongen starter normalt når den ordinære fotballen slutter, og varer frem til den ordinære fotballen starter på våren."

Futsal er en egen idrett, så fotballspillere som er registrert i en fotballklubb kan spille futsal i en annen klubb. Den er en av verdens raskest voksende innendørsidretter.

Vintersesongen i Norge kan være mørk og kald, og derfor tror vi futsal kan være inspirerende i en litt tung periode av sesongen.  I år deltar flere ungdomslag i kretsserien i futsal for å teste det ut. Tilbakemeldingene derfra vil ha stor betydning for veien videre. I skrivende stund er det lite med treningsmuligheter innendørs for futsal, men det håper vi å få endret på etterhvert.

Søndag 11.desember arrangerer vi vår første futsalturnering. Den er for 8- og 9-åringer (2013 og 2014). Fjorårets ble avlyst grunnet korona. I år som i fjor er cupen fulltegnet med 24 lag. Årets deltagerlag kommer fra flere kretser. Vi får bla. besøk av Romsås, Fagerborg, Borre, Gulhaug, Uller, Hvalstad med flere. Cupen avholdes i Hegghallen.

Bildet er hentet fra kretsserien G16 deltar i og er lånt fra NFF BuskerudKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.