Luke 16: Thomas takker for seg

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2022

Hei alle medlemmer av Stoppen SK! 

Vi nærmer oss jul og årsskifte, og dermed tar vi alle en velfortjent fotball pause før man begynner på en ny og spennende sesong neste år. På slutten av året får man gjerne kartlagt hvem som blir med videre på Stoppen SK reisen, og hvem som velger å avslutte. For min del nå etter sju fantastiske år i denne flotte klubben, så avslutter mitt Stoppen SK eventyr her. Det å forlate et utrolig bra jobbmiljø, og ikke minst engasjerte, hardtarbeidende spillergrupper som gir meg masse glede i hverdagen er svært tungt. Så dette kjenner jeg at er veldig vemodig. MEN så forlater jeg spillerne i svært trygge hender, da det fortsatt er veldig mange flinke trenere i klubben som kommer til å ta godt vare på alle sportslig og sosialt. Jeg har skikkelig trua på jentene, og ikke minst trenerne for de kommende årene! Når man slutter i en klubb, så tar man gjerne med seg mange minner. Noen jeg har lyst til å nevne er å bli «Kretsens pokal» mestere med J17, seriemester med J2007 og ikke minst det å få være med på å utvikle jentesiden her i Stoppen SK. Disse minnene vil være med meg lenge, fordi de betyr så mye!

Så vil jeg også takke klubben for å ha gitt meg sjansen til å bli den treneren jeg er i dag. Det startet i 2015 da jeg fikk være med på «Ung trener» prosjektet, og fikk en trenerrolle hos G2007. Jeg fikk en kjempegod opplevelse med øktene, og det ga mersmak å fortsette som fotballtrener. Jeg hadde lyst til å utvikle meg mer, og klubben har støttet meg hele veien med å få til dette med både kurs og trenerstillinger i klubb. Jeg fikk muligheten til å delta på grasrottrenerkurset, og å være med på UEFA B trenerkurset. Disse kursene har hjulpet meg masse i min utvikling, og jeg gleder meg til å fortsette å lære nye ting. I tillegg har jeg også svært dyktige kollegaer som jeg har lært mye av, som samtidig har tatt godt vare på meg hele veien. Dette setter jeg enormt stor pris på.

Avslutningsvis er det viktig for meg å få frem at jeg vil fortsatt følge med på Stoppen SK sin utvikling som klubb, for her er det masse bra potensial. Så helt borte fra Lier stadion blir jeg nok aldri😊. Med det, så takker jeg for meg og ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår når det kommer!

FORZA STOPPEN SK❤!!!

Med vennlig hilsen

Thomas Høgslund BakkenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.