FFO-teamet er klart. Onsdag 18.januar er vi i gang.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Jan 2023

Teamet for årets FFO er på plass. Onsdag 18.januar er vi igang med årets første FFO-økt.

Vi har fortsatt ledige plasser. Påmelding gjøres i linken under. Der finner du også generell info om dager man kan delta på og pris:

Stoppen SK Telenor Xtra FFO

For prøvedag send mail til FFO@stoppensk.no.

Følgende trener blir å se på FFO i år:

Morten Hansen

Utdannet adjunkt og kroppsøvingspedagog med nesten 15 års erfaring i skolen. Har vært med siden oppstarten av FFO for 10 år siden. Morten kjenner alle og alle kjenner Morten. Jobber som barneansvarlig og samfunnsansvarlig i klubben. Trener Drafn 2010 på fritiden. Har alle de fire grassrottrenerkursene.

Kristian Bye-Andersen

Utdannet adjunkt med over 10 års erfaring i skolen. Tidligere jobbet som lærer ved Gullaug  og Hegg skole. Er nå sportslig leder i klubben, Spillererfaring fra tippeligaen og førstedivisjon. Har trent Liungens A-lag herrer, vært trenerkoordinator og spillerutvikler i klubben. Har også vært hovedansvarlig for fotballskolen til Spa/Bra, Liungen og Stoppen de siste 10 årene. UEFA B-utdannet trener

Kjetil Bergh

Utdannet pedagog og ansatt i Stoppen SK. Jobber også  på toppidretten på Drammen vgs. Jobbet mange år som lærer i barneskole. Har lang erfring fra fotball og bandy. Landskamper i bandy og jobbet som trener i utviklingsavdelingen til Mjøndalen. Har nå ansvaret for Akademiet og ungdomsfotballen på guttsiden.

Nicolai Larsen Berg  

Tidligere toppkeeper med ungdomslandskamp for Norge. Utdannet faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Ansvarlig for keepere i klubben. Prosjektansvarlig senior damer og e-sport. Ansvarlig for media i klubben. Trener rekrutt herrer og a-lag damer. UEFA B-trener og NFF trenerveileder.

Mats Armando Skjelbred

Mats starter i Stoppen 1.mars. Jobber i dag som idrettspedagog ved Foss barnehage. Har master i Sports managment fra høgskolen i Molde. Mats vil ha ansvaret for aktivt lokalsamfunn, arrangementer og marked. I tillegg vil han være på FFO og Akademiet, samt at han vil være trener på G16-laget.

Mathis Banggren

22-åringen er nyansatt i klubben.mathis er fra Hønefoss og har jobbet med ungdomslag i Hønefoss BK. For tiden avslutter han jobben som leder på FFO i Hole, samtidig som han jobber 60% hos oss. Fra 1.mars er han med for fullt.

Elise Oldebråten Fredriksen

Elise har vært med oss i mange år allerede og tar stadig nye steg. i år er hun i a-lagsteamet rundt damer som hovedtrener for rekrutt damer. Hun er også hovedtrener på J08. Ansvarlig for pilotprosjekt for å få jenter til å spille fotball og ansvarlig for Jentecampen/fotballskolen for jenter i juni.

Håvard Sagmoen: 

Håvard er godt kjent blant barn og ungdom i Lier. Han jobber i Lier kommune, hvor han legger til rette for fritidsaktiviteter for barn og ungdom her. Håvard er aktivitetsleder i bl.a. Høvik fritid og driver åpen hall på Hegg, samt med Tranby ungdomskafe. Håvard er en fin type som er veldig dyktig med barn og er glad i fotball. Han har i mange år vært ildsjelen i Nybyen FK. Trent inntil nylig a-laget til Lier Il. Jobber i 20%-stilling i Stoppen fra 1.1.2023.

Alpha Nyan

Tidligere Godset-spiller. Jobber som fotballfaglig aktivitetsleder på Strømsø. Har vært trener i en årrekke. Alt fra seniorlag til barnelag. Er med på FFO og Akademi i Stoppen SK.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.