Informasjon om nye spillere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Aug 2016Dette er Stoppen SKs rutine for nye spillere til klubben:


1. Prøvespill

Når en ny spiller kommer til klubben, skal vi ha ryddige linjer overfor spillers eventuelt tidligere klubb.

Dersom spilleren kommer for å «prøvetrene» med et lag i Stoppen SK, skal dette være avklart med moderklubben før «prøvetreningen» kan gjennomføres.

Denne avklaringen mellom klubbene gjøres av spillerutvikler, og ikke av hvert enkelt lag.

Kontakt: stein@stoppensk.no


2. Ny i klubben

Når spilleren har bestemt seg og vil starte i Stoppen SK, skal dette meldes inn til klubben umiddelbart, slik at spilleren registreres og spilleberetiges i Fiks - og dermed blir en del av forsikringsordningen.

Slik gjøres dette:

  • Spillere som kommer fra annen klubb må ordne overgang. Samtykkeskjema fylles ut og sendes som PDF-fil til ny klubb. Skjema finner du her
  • Spiller som har spilt i Stoppen SK før, men som har hatt et opphold, ligger allerede inaktiv i Fiks og må derfor aktiveres av klubbens Fiks-ansvarlig.
  • Spillere som aldri har vært registrert i annen klubb. Her sendes kontaktinfo til klubben: spillers navn, fødselsdato, adresse og navn på foresatte, telefon og e-postadresse.

Overganger kan enkelte ganger ta tid. Tidligere klubb har rett til å bruke inntil 8 ukedager på å godkjenne en overgang. Vær derfor alltid tidlig ute.

Kontakt: post@stoppensk.no


3. Innmelding

Spillere i Stoppen skal ha betalt både medlemskontingent og aktivitetsgebyr for å ha anledning til å spille kamper eller trene med klubben. De to betales hver for seg, her:

A: Innmelding i klubben gjøres her

B: Aktivitetsgebyr betales her

I tillegg skal trener/lagleder sørge for at ny spiller blir ønsket velkommen gjennom vårt velkomstskriv, samt at vedkommende underskriver vår holdningskontrakt.

Spørsmål: post@stoppensk.no


4. Spiller som slutter

Slutter en spiller i klubben uten at årsak er overgang til annen klubb, skal beskjed sendes klubben umiddelbart, til post@stoppensk.no

Ved overgang til annen klubb, er det ny klubb som ordner overgang.


Denne informasjonen ligger i likhet med andre rutiner alltid tilgjengelig på Stoppens Sportsklubbs hjemmeside under fanen "Klubben->rutiner".


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.