Vennskapskamp mot flyktinger

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Sep 2016

Søndag tok G00 sporty i mot en gjeng fotballglade flyktninger, bosatt i Røyken. Uten å vite nivå eller helt sikkert hvor mange som kom stilte de positivt opp og åpnet for alle muligheter, både 7' er og 11'. For guttene (som er seniorer i alder) har dette vært det store samtaleemnet de siste ukene. De har daglig snakket om kampen, lagt taktikk, jobbet med å få med spillere - kort sagt, for dem har planlegging av dagen i dag skapt mye glede og inkludering på tvers av nasjonaliteter, flest fra Eritrea.

Det møtte 12 spente menn klare til kamp. De gikk for 7'er, godt med noen innbyttere. Inn i garderoben, bytte til fotballsko. Leggskinn viste seg å være mangelvare for noen, men det skulle vise seg å ikke legge noe stopper på innsatsen. G 00 stilte klare, litt spente på å møte sr. Etter 43 sek kom det første målet - etter nydelig spill av Stoppen-gutta. Må innrømme at jeg da på sidelinjen tenkte oi - dette kan bli tøft. Men seniorene våknet og resten av kampen ble jevn, muligheter og scoringer begge veier. Ikke minst innsats og glede var tydelig tilstede. Da spørsmålet om en 3. omgang kom var seniorene slitne, men enstemmig enige om en omgang til. Vi så Fair Play fra begge lag og ikke minst dommere som ledet kampen på en trygg og god måte.

Etter kampen ble begge lag belønnet med kake, noe alle satte pris på!!

Det var flotte to timer på Lier Stadion i dag. Takk til spillere, trenere, dommere og lagledere som tilrettela for en litt anderledes trening - det er 12 seniorer som har fått mye å prate om og glede seg over i dag. Bra jobbet!!

Christin Ruth


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.