GRATULERER! J03 ble kretsmestere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Okt 2016

Stoppen Sportsklubbs jentelag for 13-åringer fikk denne uka pokalen som beviser at de vant serien, og er ferske kretsmestere av året.

Stoppen Sportsklubb gratulerer de 38 jentene, trenere, støtteapparat og foreldre med en flott sesong.

I siste kamp ble DBK slått 8-1 på Lier stadion. Dermed er laget ubeseiret i serien, med en

målforskjell på 66-9.

- Jentene var raskt ut ute av startblokkene, og ledet 2-0 allerede før banemannskapet rakk å få fyrt opp resultattavla, sier trener Bjørn Jervell Hansen.

I tillegg har laget i 2. divisjon og 7er-laget prestert meget bra, i tråd med Stoppens motto om "Flest mulig - lengst mulig":

- Det er en hyggelig oppmuntring å bli kretsmester, men det som egentlig er den store suksessen med denne gruppa er at vi har 38 jenter som gjennom fotballen får fantastisk mye aktivitet og et bra sosialt miljø, sier hovedtrener Stein Vegar Larsen til Lierposten.

I nevnte artikkel fra Lierposten er det en åpenbar beundring for arbeidet med laget og i klubben, noe vi selvsagt setter pris på at blir lagt merke til:

"Flere av dem trener tre ganger i uka, og tropper gjerne opp på ekstratrening klokken 06.30 for å bli enda bedre fotballspillere. Nå har de fått lønn for strevet: De 38 jentene på Stoppen SKs 13-årslag er blitt kretsmestere i fotball," skriver avisa.

Les mer i Lierposten.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.