Luke 4: Spennende trenerteam på juniorlaget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2016


2017 ser veldig spennende ut for juniorlaget vårt. I spillergruppa finner vi mange treningsvillige og talentfulle gutter og Stoppen har snekret sammen et godt trenerteam som skal ivareta gutta på best mulig måte.

Primus motor for hele gruppa og hovedtrener for lag 1 er Tore Syvertsen. Tore er en dedikert herremann som i alle år har stilt opp 120 prosent for G00. Du hører når Syvertsen er på feltet.....

Med seg har han Erik Midtgarden, Mr. Alle gutta, som spillerutvikler. Erik trenger ikke noen nærmere presentasjon. Søk etter årets mål i Mjøndalen 2016, hvis du likevel lurer.

NM-gruppa ledes av Håvard Hauge Haakonsen. Håvard er en meget spennende trener, som kan komme langt han selv vil. Høy stjerne blant gutta. Er også inne som trener i Strømsgodset.

For lag 2 er Lars Erik Kortgaard trener. Lars Erik har lang erfaring i Buskerudfotballen og vi er meget fornøyd med å få han som trener for ett av våre lag. Han har vært i Sportslig utvalg i Stoppen siden 2015 og er en av NFF Buskeruds mest brukte trenerveileder. Han har kurset alle våre unge trenere på C-lisenskursene.

Med seg får han Rolf Mauritzson, tidligere toppdommer i Allsvenskan. Han har dømt og veiledet dommere i Buskerudfotballen i en årrekke. Senest under U21-landskampen mellom Norge og Serbia hadde Rolf i oppgave å tilrettelegge for dommerne der. G19 cupfinalen ble dømt av en av Rolfs dommeraspiranter. Rolf har akkurat blitt pensjonist og trengte noe å bruke fritiden sin på. Vi er veldig glade for at han valgte å bruke den på juniorlaget.

Tamim Ansari blir spiller for lag 1 og trener for lag 2. Meget spennende spiller, men har også egenskaper som gjør han spennende som trener. Engasjert og god på feltet.

Jimmy Scarlett tar seg av det fysiske. Holder med å se på Jimmy for å skjønne at han kan en del om temaet. Gutta kommer til å få kjørt seg.

Sist, men ikke minst, så kommer gutta til å bli ivaretatt av legende Ole Lennart Eriksen. Ingen over, ingen ved siden av. Alt vil være klappet og klart, og det kan hende de får noen læresetninger om hvordan man skal oppføre seg på veien også.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.