Luke 5: Lasse takker for seg

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2016

Ikke alle julekalenderluker er like morsomme. Lasse Paulsen tar i denne luka farvel med Stoppen SK. Lasse har funnet kjærligheten i Gjøvik og flytter dit når FFO tar juleferie.

Lasse har vært en viktig bidragsyter i Stoppen sitt arbeid med å bygge klubb i 2016. Som dere kan lese i brevet har Lasse bidratt på veldig mange fronter. Aller mest tid har han brukt på FFO, hvor han har fått et veldig godt forhold til barna der. Lasse er en trivelig og omgjengelig fyr som vil bli savnet. Vi ønsker han lykke til videre!


Fra Lasse til Stoppen SK:


Hei alle Stoppen SK’ere

Jeg vil med dette åpne brevet takke for meg etter 1 år i Stoppen SK.

Det har vært et veldig innholdsrikt år med mange nye inntrykk og jeg har stiftet mange nye bekjentskaper. Stoppen SK er jo som alle vet en veldig fersk klubb i dette gamet, men har igjennom 2016 tatt noen steg. Jeg har jobbet mest med jenteavdelingen i klubben, men har hatt litt å gjøre på guttesiden gjennom årgangsveileder rollen jeg hadde for G03 og har sett mange andre lag i trening og kamp grunnet min genuine interesse for fotball.

Jeg signerte kontrakt med Stoppen SK 1.12.15 og begynte å jobbe i klubben 1.1.16. Jeg tok over først og fremst som hovedtrener for Damelaget og J19, men jobbet også som årgangsveileder for G03 og J03, har jobbet 5 dager i uka på FFO, trener på LRH som er et soneprosjekt for jenter, keepertrener for G/J13-19, diverse fotballskoler, morgentreninger på høsten og arrangerte 3vs3 cupen i høst. Dette har skapt mange minnerike øyeblikk for min del, og jeg har lært mye om mange og litt om meg selv. Jeg har igjennom dette året møtt mange fantastiske mennesker som har bidratt på alle hold. Foreldre som viser stor interesse for å jobbe dugnad, og spillere som trener mye og har et brennende ønske om å bli best mulig.

Jeg vil bare ønske alle som er involvert i klubben masse lykke til videre. Alle i og rundt klubben må være med å bidra med alt de kan og hjelpe spillere til å kunne utvikle seg i trygge og gode omgivelser. Alle spillere er mennesker og trenger all den hjelpen de kan få til å ha trygge og gode oppvekstsvilkår.

Sportslig hilsen

Lasse Paulsen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.