Luke 7: LRH.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2016

LRH 2004


LRH står for Lier-Røyken-Hurum. Dette er sonearenaen for jenter i regionen, en arena som faller inn under Norges Fotballforbunds Landslagsskole.

Det er på denne arenaen de ivrigste, mest dedikerte og talentfulle jentene i alderen 12-14 møtes for å trene og klatre på stigen inn mot et landslag.

LRH driftes av Stoppen SK, og er Buskeruds største sone med 113 deltakende jenter født i 2002, 2003, 2004 og 2005. Det er hele 12(!!) klubber representert med spillere, noe som
betyr at hele regionen enes om den samme arenaen, det er vi fantastisk glade for!

På trenersiden er vi representert fra flere klubber der også, og vi bruker LRH som en mulighet for trener utvikling også.

LRH har 7 spillere representert på J14 kretslaget, 8 spillere på J16 kretslaget og 6 spillere på J16+ kretslaget. I tillegg til dette har vi én spiller som har gått hele veien og er på landslaget.

Treningene er lagt opp etter mye spill, med temaer og fokusområder med «kampen» som utgangspunkt.
Vi deltok forrige sesong på en rekke soneturneringer og sonekamper med 2002 og 2003. Vi gjorde rent bord og vant alt! Vi deltok også på en eliteturnering med 2003, hvor vi møtte de beste klubblagene i Norge - en fantastisk
mulighet til å måle krefter mot de beste, og vi slo godt fra oss der også!

Denne vinteren står det nye soneturneringer og sonekamper for tur, og vi satser på å bite godt fra oss der også! 2004-jentene var på turnering 4.desember og ble til slutt nummer 2, veldig bra!!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.