Luke 13: Morgentreninger

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2016

Morgentrening er et prosjekt som ble startet opp i september, med den hensikt å gi de ivrigste guttene og jentene fra 13-15 år et ekstra treningstilbud. Det er mye aktivitet i klubben allerede, så det ble bestemt å opprette en treningsgruppe fredag morgen for å dekke dette behovet. Vi har kalt gruppen for Morgentrening, rett og slett fordi spillerne kommer til Lier stadion før 0630 hver fredag morgen og trener fra 0630 til 0730. En times intensiv trening, variert mellom individuelle ferdigheter, rolletrening og ulike spillvarianter.


Da prosjektet ble startet opp hadde undertegnede et mål om 15-20 deltakere, det tipset ble raskt gjort til skamme. Det riktige antall deltakere er 53 (!!!). Det viser hvor mange dedikerte og ivrige fotballspillere vi har i klubben. Hvis ryktene er sanne kunne det vært 15 til med, men det går ikke per dags dato grunnet kapasitet på trenere og transport.

Vi er 3 trenere som kjører økt med disse fantastiske ungdommene, når øktene er ferdig går spillerne i garderoben for en velfortjent dusj, mens trenerne klargjør frokost til dem på klubbhuset. Der blir det en sosial halvtime med frokost, ivrig «snapping» og hastearbeid med lekser som skulle vært gjort kvelden før. Mellom 0810 og 0830 blir spillerne kjørt til Lierbyen og Børresen, mens Høvik elever er pent nødt til å gå opp bakken på egenhånd.

Stoppen SK er svært stolte av å ha et så velfungerende prosjekt gående, vi høster mye skryt for dette fra mange hold.

Tusen takk til alle foreldre som står opp tidlig for å kjøre ungdommen på trening, og tusen takk til spillere og trenere som gjør det til en sann glede å stå opp tidlig hver fredag.


Etter nyttår vil det være en pause fra morgentreningene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.