Vi ønsker flere engasjerte gamere og trenere. Infoskriv E-sport. September

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Sep 2023

Vi er fremdeles i en oppstartsfase hvor mye skal på plass og settes i en hverdags rytme. Vi er kommet godt igang med mye, men ser nå etter trenere og deltakere. Klikk deg inn på pdf filen, så får du mer informasjon.
Stoppen_InfoskrivSept2023_1-1 (1).pdfNy aktivitetsleder i Stoppen SK- Birgit Egenæs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Sep 2023

1.september begynte Birgit Egenæs i Stoppen SK som vår nye aktivitetsleder. Hun kommer fra jobben som avdelingsleder på Skoger skole i Drammen.

Birgit er utdannet pedagog og har jobbet som lærer på Hegg og Gullaug skole siden 2010. Før det jobbet hun i skole og barnehage i Porsgrunn. I tillegg til den pedagogiske utdannelsen er hun også utdannet seg til å være PT.

Birgit kjenner klubben godt fra før. Hun har vært foreldrekontakt på TINE fotballskole i mange år, jobbet på FFO, var økonomiansvarlig på juniorlaget i noen år og lagt ned hundrevis av timer i andre ulike dugnadsarbeid.

Birgit vil jobbe med mye aktivt lokalsamfunn, som er klubbens arbeid inn mot barnehager og skole, og hun vil jobbe med de ulike samfunnsprosjektene klubben drifter via Stoppenfondet. Dere vil også se henne på FFO og på våre mange arrangementer.

Vi ønsker Birgit velkommen på laget!Fotball er for det globale og lokale samfunnet. Fotballprosjekt i Etiopia

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Aug 2023

I tråd med vår visjon om å ta samfunnsansvar har vi en god dialog og kontakt med Tomas. Han med flere, har ett meget godt og viktig fotballprosjekt, som vi og Stoppenfondet gladelig støtter og bidrar på. Vi strekker oss langt for å gjøre fotballen til for alle. Det samme viser Tomas og hans team. Vær så snill les saken og sjekk de flotte bildene. 
''Vårt fotballprosjekt i Etiopia.

Jeg har en mor som er født i Addis Abeba, i Etiopia, og vi har vært der med familien mange ganger. Min far som er fra Bergen(heia Brann), har i hele sitt liv vært fotballinteressert, og var blant annet trener for meg og laget mitt i Liungen i 10 år. (Han har forresten også spilt på a-laget til Liungen i en sesong, men det var før jeg ble født). Alle gangene vi har vært i Etiopia og besøkt familien vår der, har vi hatt med oss mye fotballutstyr, baller og drakter. 

 

I Etiopia har vi en venn som også er interessert i fotball, tidligere fotballspiller og nå engelsklærer. Han kjenner til mange fotball-lag som sårt trenger utstyr. Alle i hele verden elsker fotball, det ser vi også når vi er på besøk i Etiopia. Men de mangler både sko, fotballer og drakter. Derfor har vår familie, sammen med vår venn i Addis Abeba, i mange år støttet lag og unge fotballspillere med nødvendig utstyr. Vi har også besøkt skoler i byen og gitt dem fotballer, volleyballer og basketballer som de kan bruke i gymmen.

 

Det er fantastisk å kunne være med og bidra på en så enkel måte. Vi har tatt kontakt med klubber i Norge, samt hovedkontoret i Norway cup. De fleste klubber og foreninger har et overskudd av drakter som de kan gi bort. I tillegg har vi fått penger av foreninger og lag i Norge, samt privatpersoner, og vi har kunnet kjøpe nye fotballer vi kan ta med oss.


I februar 2023 var vi på ny på reise til min mors hjemland. Da tok vi kontakt med Stoppen, og de kunne hjelpe oss med mange drakter; både hvite og svarte Stoppendrakter, men også de gule, gamle draktene fra Liungen. I tillegg fikk vi en bag full av Norway cup T-skjorter fra Norway cup sentralt i Oslo. Alt dette tok vi med oss til Addis Abeba;  kofferter og bager fullt av fotballutstyr og fotballer. Vår venn der tok oss med rundt til ulike lag i byen, og spillerne fikk sine drakter med nummer på ryggen. Og helt nye fotballer. Tydelig glad og stolt, og trenerne så takknemlige. Jeg fikk også være med og spille sammen med dem på deres humpete bane dekket av gress og jord.

 

I august 2023 tok vi kontakt igjen med Stoppen, fordi spillerne på ett av lagene vi har hjulpet tidligere har blitt voksen, og de har nå rykket opp i divisjonssystemet i landet. De trenger et draktsett m/keeperdrakter for å kunne få lov til å spille i ligaen. Da fikk vi med oss et helt sett med rød drakter som tidligere ble brukt av Stoppen herrelag.

Vi takker dere for at dere stiller opp og gir av deres overskuddslager. Det er lite som skal til for oss, men det betyr mye for dem som tar imot. Nå er det mange lag og fotballspillere i Addis Abeba, Etiopia, som løper rundt med Stoppendrakter og gamle Liungendrakter.''

 

Mvh Tomas Begashaw Zweidorff

Kontakt Thomas på mail om du har noe å støtte dette prosjektet med: tomas-bz@hotmail.com
EKSTRATILBUD SOM STARTER OPP HER I STOPPEN DENNE UKA!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Aug 2023

PÅ SØNDAG!
 Akademiet for spillere f.2013
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2013. Ukentlig aktivitet på søndager. Vi trener og spiller kamp mot en annen motstander! Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

app.rubic.no/Public/Events/15149

 

PÅ SØNDAG!
 Akademiet for spillere f.2014
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2014. Ukentlig aktivitet på søndager. Vi trener og spiller kamp mot en annen motstander! Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15150

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2008
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2008. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/15145

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2009
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2009. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/15142

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2010
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2010. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15147

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2011
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2011. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15148

 

 

TILBUD SOM GÅR GJENNOM HELE ÅRET:

Stoppen Akademiet!

Akademi for spillere f.2009-2012
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2009-2012. Ukentlig tilbud om morgenøkt styrke på Zoom mandager før skolen, fotballøkter foregår på tirsdager, fredager og søndager. Vi har fysio tilstede hver uke som er inkludert tilbudet. Du kan delta på 1, 2 eller 3 fotballøkter og du kan delta på morgenøktene uavhengig antall økter du har her ellers.  Vi matcher oss mot motstandere nasjonalt og internasjonalt som gir oss god mulighet til å se hva vi mestrer og hva vi må øve mer på! Tilbud om utviklingssamtaler der vi tilpasser ukeplanen din og kan skreddersy treningsprogram for deg. Videoanalyse 1v1 kan også foregår i disse samtalene.  Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/5250

 Fantastiske opplevelser for mange Stoppen spillere på Sandar cup i helgen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Aug 2023


I helgen gikk Norges største helgeturnering av stabelen i Sandefjord og omegn. Stoppen Sportsklubb hadde med 6 lag, 3 gutter 2009, 1 jenter 2009, 1 jenter 2008 og 1 jenter 2011/2012 lag. Godt over 100 jenter og gutter, trenere og lagledere var i aksjon. Her har det vært oppturer og nedturer både på og utenfor banen. En artig kommentar fra laglederen til G2009 som gjorde en solid oppsummering av helgen: «Lørdag kveld reiste alle sammen inn til Sandefjord sentrum på konsert🎶 Jeg er usikker på om konserten falt i smak, men kunne se ut som det motsatte kjønn falt i smak for enkelte😉😆Ellers tror jeg alle koste seg med en liten luftetur😊»

Det er slik det skal være å være på cup!

G2009 – 14 år

Super innsats av alle spillere førte til 2 lag i A-sluttspill og et i B-sluttspill. I A sluttspillet sluttet det i 16-delsfinalen for Stoppen SK 2, mens Stoppen SK kom seg til 8.delsfinale der de tapte knepent 1-0. Stoppen 3 gjorde kort prosess i B-sluttspillet og vant like godt hele greia (etter nervepirrende straffesparkkonkurranse)!

J2009 Magic – 14 år

2009 jentene med hjelp av noen 2010 jenter vant sin første pokal da de vant 3-0 over TrøBå i B-sluttspillet. Lagets navn Magic gjenspeiles i lagets overnattings camp.

J2008 – 15 år

Denne herlige gjengen gikk fra å vinne B-sluttspillet i Norway cup i fjor til å ta en solid 3. plass i A-sluttspillet i året Sandar cup.

J2011/2012 - 12 år

Disse jentene var på sin første overnattningscup og fikk en gjennomkjøring på 6 flott kamper. I denne aldersklassen rangeres ikke lagene.