Aktivitetskveld for 2015-spillere fra Hegg skolekrets onsdag 9.juni

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Jun 2021

TIL DEG SOM SKAL BEGYNNE PÅ HEGG SKOLE I HØST


Har du lyst å være sammen med gode venner, drive aktivitet, og ha det gøy?

VELKOMMEN TIL AKTIVITETSKVELD!! 

Fotballbanen på baksiden av Hegg skole 

Onsdag 9.juni klokka 18.15-19.15

Høstens førsteklassinger på Hegg skole, både gutter og jenter

Vi vil ha med både deg og foreldre på laget!

  • Kjente Leker
  • Moro med og uten ball
  • Ta gjerne på t-skjorta du fikk da vi var på barnehagebesøk hos deg

NB: skal ditt barn begynne på Gullaug skole? Send en mail til Ragne Indresæter. Hun er allerede i gang med allidrett. Hun vil ha deg med på laget. Ragne.i@hotmail.com 0 Kommentar

Seniortreff onsdag 9.juni

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Mai 2021


Stoppen Sportsklubb har startet opp et nytt prosjekt vi har kalt «På lag med den eldre delen av befolkningen». Prosjektet er et samarbeid med Stiftelsen Dam. Prosjektets mål er å skape treffpunkt på klubbhuset vårt for aldersgruppen 65+.  

Pandemiens konsekvenser for det enkelte mennesket er fortsatt krevende å spå, men en del forskning og undersøkelser tyder på at mange eldre har følt på ensomhet og isolasjon det siste året. Mange eldre har hatt svært lite besøk fra sine nærmeste. Vi vet at mange eldre har små nettverk fra før. Da kan de negative konsekvensene bli store for den enkelte.   

Prosjektet vårt skal legge til rette å skape en god og trygg møteplass der de eldre kan være sosiale. Vi ønsker også å tilby innslag av fysisk aktivitet. Vår målsetting er at eldre som opplever isolasjon, ensomhet og utenforskap i livet sitt skal ha en møteplass å komme til. Her skal de få mulighet til å bygge nye relasjoner med andre.  

Vi har også et stort fokus på at alle deltagerne skal møtes med omsorg og empati. For deltagere som har lyst til å være med er det verdt å merke seg at det er ingen krav om innmelding i klubb, og at dette tilbudet er helt gratis for deltagerne.  

Vi har et mål om å ha et ukentlig onsdagstreff fra 10:00-11:30. Deltagerne som ønsker å være med kan bli hentet i minibuss hjemme hos seg selv. Disse blir kjørt til Stoppen Sportsklubb sitt klubbhus der det vil bli servert noe å bite i. Etter lunsjen vil vi sette i gang aktiviteter som skal bestå av lavterskelaktiviteter, sånn at alle deltagerne kan være med og føle mestring.  Ta kontakt med Thomas Bakken på tlf 90176365  eller Thomas.h.bakken@stoppensk.no ved behov for henting.

Eksempler på aktiviteter skal være gåturer med og uten staver, yoga på klubbhuset og enkle styrkeøvelser med bruk av strikk og manualer. Når aktivitet og lunsj er over, så kjører vi deltagerne hjem til seg selv 11.30, slik at alle er tilbake igjen til ca. klokka 12.00.  Slik vil et onsdagstreff foregå hos oss. Vi ønsker å legge inn fire ekskursjoner med minibussen. Turer til Drammen, omvisning Marienlyst stadion, Bragernes kirke, kan være eksempler på dette. Dette ønsker vi å tilby for å skape enda sterkere sosiale bånd mellom deltakerne våre.


0 Kommentar

Sportslig leder: Politikerne svikter ungdommen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mai 2021

Jeg må bare få sagt det. Frustrasjonen er enorm.  

I denne pandemien vi er i synes jeg styresmaktene har sviktet idretten. 

Frykten for smitte har trumfet alt og det får konsekvenser.

Idretten betyr mye for mange. Veldig mye. Mangelen på idrett får fysiske og psykiske følger. Det vet vi som jobber med dette. Spillere som har vært superivrige slutter å trene fordi de ikke lengre har noe å se frem til. Spillere slutter i hopetall. Spesielt ser vi det i de sårbare årene fra 15-19 år. Det er svært uheldig.

Søk opp psykisk helse + FHI på nett. Eller psykisk helse + Nakstad. Eller psykisk helse + Guldvog. Dere skjønner hva jeg mener. Faktisk snakker ingen av disse om psykisk helse under pandemien. De har kun hatt fokus på å stoppe smitte. Kan man virkelig ikke tenke flere tanker samtidig? 

 Nå skal det sies at jeg fant noe da jeg søkte på Guldvog og psykisk helse. Han la nemlig frem en rapport som viste følgende: 

" – Unge voksne opplever å ha mistet mye det siste året. I alt oppgir en av tre, 29 prosent at deres psykiske helse har blitt dårligere det siste året, sier Guldvog.

For de yngste gruppene som er spurt i undersøkelsen svarer imidlertid hele 54 prosent at deres psykiske helse har blitt dårligere, mens 52 prosent i aldersgruppen 25–34 år oppgir det samme. "

Idretten kan hjelpe på unge menneskers psykiske helse, men myndighetene lar fortsatt ikke breddefotballen, les seniorfotballen, spille kamper, ikke engang vanlig trening er lov. Helsemyndighetene er ikke redd for smitte i selve spillet, men pølsekøer og at at man reiser over kommunegrenser.  På tross av forskning som viser at det er lite smitte og at breddefotballen er åpen i de fleste andre land, velger Høie og Raja å stå på sitt. Med den eneste begrunnelsen av at man kan ikke åpne opp alt samtidig, eller Høie sitt siste bidrag: Alle kommer til å blåse i en-meteren hvis breddefotballen får åpne opp. Forventer Høie virkelig at alle plutselig skal oppføre seg som at smitten er borte?

Breddefotballen har vært steng siden pandemien begynte. Hvordan kan da regjeringen vite hvordan smitten vil være når de aldri har prøvd å åpne den opp?  

Nå kan man endelig spille kamper igjen i barne- og ungdomsfotballen. Det vil si innenfor kommunegrensene. Det er jo helt topp for Drammen kommune, som har lag fra Svelvik til Vestfossen, men for Lier er det helt tragisk. Ungdomslagene våre er satt opp med kamper mot hverandre eller av og til ett Lier IL-lag. Siden det er så få lag å spille mot er det ikke nivådelt. Våre a-lagsspillere herrer som holder junioralder skal spille kamp mot et Lier-lag som i utgangspunktet skal spille 2. divisjon junior. Blir feil for alle og motivasjonen helt borte.

Et lag i barnefotballen tapte med over 20 mål i dag. I neste kamp møter de samme motstander. Hvor lenge spiller de fotball?

Vi kan ikke reise over kommunegrensa for å spille kamp, men ellers i samfunnet er det ingen begrensninger på å dra til Drammen. Vi kan fint dra med et Stoppenlag og  møte et Konnerudlag på McDonalds eller Gulskogen uten at noen løfter en finger, men å spille en kamp på Konnerud Idrettspark er fyfy.

Jeg fatter det ikke.

Ber på mine knær om at lokalpolitikerne tar til vettet og lar oss få spille mot Drammenslag.

Når det gjelder seniorfotballen hjelper det ikke med bønn. Det har blitt en prinsippsak for regjeringen. Den eneste muligheten jeg har til å nå ut til de er gjennom stemmeseddelen min mandag 13.september. Den går ikke til regjeringspartiene. Det er helt sikkert.


mvh

Kristian Bye-Andersen

Sportslig leder Stoppen SK0 Kommentar

TINE fotballskole mot rekordpåmelding

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Mai 2021

Over 260 spillere er allerede påmeldt til TINE fotballskole i august. Vanligvis er vi i slutten av juni før vi oppnår slike tall. I fjor var det hele 340 spillere som deltok på fotballskolen, og dette blir nok slått i år.

Det er veldig gledelig, men også litt utfordrende. Vi har nemlig "bare" bestilt utstyr fra TINE for 350 deltagere.

Vi har vært i kontakt med TINE for å se på mulighetene for å få tilsendt mer utstyr, men siden de har så stor pågang fra klubber kunne de ikke love oss noe.

Klubben kommer ikke til å ta inn flere spillere enn vi har utstyr til, så det lønner seg å være raskt ute for å sikre seg plass.

Er det fullbooket har vi flere fotballskoler denne sommeren som dere kan delta på. Les mer om det her.

Påmeldingslink til TINE fotballskole0 Kommentar

Vi søker instruktører til TINE fotballskole i august-21

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Mai 2021

Er du over 16 år( født 2005), og kan tenke deg sommerjobb som fotballinstruktør?

Stoppen SK arrangerer TINE fotballskole 3. - 6. august 2021, og i den forbindelse mangler vi noen instruktører. Egnethet, samt instruktør- og fotballerfaring vil bli vektlagt.

  • Arbeidstid: 7.55 - 15.00 eller 8.30-15.30. I tillegg kommer et møte søndagen før fotballskolen, samt planleggingstid.
  • Lønn: 450,- per dag, pluss 200,- for søndagsmøtet .

                    Trenere med godkjent Grassrottrener-kurs får 600,- kr pr. dag.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline