Klubbhuset på Liungbanen i ny drakt - snart mulig å drive med E-sport

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Nov 2022


En formidabel oppgradering av klubbhuset på Liungbanen skal gi mange skoleelever og voksne mulighet til å boltre seg med E-sport.

Tekst: GEIR JOHANNESSEN

- Vi håper alt er på plass i midten av desember, slik at vi kan åpne det «nye» klubbhuset. Mye skal gjøres ferdig på kort tid, forteller primus motor for prosjektet i Stoppen SK, Nicolai Larsen Berg.

28-åringen har mange jern i ilden i lierklubben, og det siste halvåret har han holdt fokus på en oppgradering av klubbhuset som slett ikke er i sin beste forfatning.

- Her har vi fått rettet opp gulvet hvor E-sport skal foregå. Nå gjenstår bare finpussen før utstyr skal på plass, fortsetter en engasjert Berg som ikke har ligget på latsiden for å få dette til,

Mange telefonsamtaler har han unnagjort før moroa «blåses» i gang i neste måned..

- Stoppen skal være mer enn en fotballklubb. Her skal vi skape et oppholdssted med tilhørighetsfølelse.


SSK player lounge


Nicolai Larsen Berg har vært ute i Lierskolen for å fortelle om prosjektet.

-Vi besøker barne- og ungdomsskolene i nærmiljøet, og er også innom Videregående skole, føyer han til.

Navnet på denne aktiviteten blir SSK player lounge. Hvis alt går etter planen skal ungdommer få mulighet til å spille på «lag» når det holdes åpent her.

- Vi vil gjøre alt vi kan for å utfordre ungdommer til å jobbe her. Det blir en god erfaring å ta med seg senere i arbeidslivet.

Dugnadsarbeid 

Før åpningen skjer gjenstår også en god del arbeid for å få brikkene på plass i tide før åpningen.

- Vi som jobber  i klubben må trå til i ukene fremover sammen med våre samarbeids-partnere som er: SA-bygg, SSC, Irby, Skau, Cenika AS, Ge-Con og E-sport allianse.

- Nå håper vi å få de personene som sitter hjemme foran egen PC og gamer hit til Liungbanen, hvor de kan oppleve samhold, sier Nicolai som gleder seg til renoveringen av klubbhuset og deretter responsen på arbeidet som er gjort dette året.

Stoppen SK skal være en klubb for alle som vil oppleve fellesskap i et trygt og godt miljø.
Støtt Stoppenfondet: Bli annonsør i Stoppenbladet 2022

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Nov 2022

Vi er i gang med å lage ett nytt Stoppenblad. Dette blir den sjette utgaven av bladet. Alle tidligere Stoppenblader ligger digitalt på hjemmesiden vår.

Overskuddet fra Stoppenbladet går rett inn i Stoppenfondet. Stoppenfondet har i år bidratt til at barn og ungdommer med økonomiske utfordringer har fått dekket aktivitetsgebyr, utstyr, FFO, fotballskoler og andre utgifter koblet til aktivitet i Stoppen SK.

Stoppenfondet bidrar også til å drifte gratis aktiviteter som løkkelørdag (30 deltagere forrige lørdag) og fritidsklubben (Med over 60 deltagere de siste gangene).

Vil du hjelpe oss med å gjøre en viktig jobb for lokalsamfunnet så ta kontakt med Morten Hansen på morten@stoppensk.no,

En helside i bladet koster 3000 kr. En halvside koster 2000 kr.

I Stoppenbladet kan du lese om alt klubben driver med, samt se lagbilder av alle klubbens lag.
Stoppen SK søker trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Nov 2022

Stoppen Sportsklubb 

er en breddefotballklubb på grensa mellom Lier og Drammen, med nærmere 1000 medlemmer i alle aldre. Vi stiller lag i alle aldersklasser, for både jenter og og gutter. Stoppen SK driver blant annet FFO og akademi. Vi arrangerer hvert år Liungen cup og flere mindre cuper. Klubben disponerer en rekke fotballbaner, inkludert to kunstgressbaner med undervarme. Mottoet er "Flest mulig - lengst mulig". 

Søker trener(e)

Vi søker trenere til klubben for å styrke ett allerede godt trenerapparat. Det kan være trenerjobber fra seniorfotball til ungdomslag. Ønsket  til klubben er å få inn 2-3 nye trenere.

Formell trenerutdanning og trenererfaring er en fordel, men ikke et krav. Vel så viktig er det at du har et stort engasjement og evnen til å skape engasjement i gruppene du er trener for.

Utdanning og kompetanseutvikling for  deg som trener tilbys av klubben.

Det vil være mulig å sette sammen en større trenerstilling gjennom jobb i lag, FFO, Akademi og satellitten som klubb drifter for krets.

Godtgjørelse etter avtale.

Søkeren må bo eller planlagt å bo i Drammen/Oslo-området i 2023.

Søknad sendes kba@stoppensk.noVil du bli med i "Ung trener"-prosjektet vårt?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Nov 2022

Siden 2015 har Stoppen SK drevet Ung trener-prosjektet vårt, hvor vi utdanner unge trenere og lar de få mulighet til å bli med i et trenerteam i Stoppen enten i ungdomsfotballen eller barnefotballen.

Stoppen SK har hatt som mål å utdanne ungdommer til å bli trenere for lagene våre. Dette for å gi de verdifull ledererfaring, skape bånd mellom ulike aldersgrupper i klubben og forhåpentligvis inspirere de til å fortsette som trenere i klubben. 

Som ung trener i Stoppen vil du få en liten økonomisk godtgjøring for å være trener, pluss at du vil få mulighet til å delta på NFF grassrottrenerkurs. Dette er første steg på trenerutdanningen. Hvert kurs koster rundt 800 kr. Dette dekker klubben for deg. Trenere med grassrottrenerkurset vil også få bedre betalt som instruktør på fotballskolene våre.

Nicolai Larsen Berg og Kristian Bye-Andersen vil holde trenerkurs allerede denne måneden. Nicolai vil også følge opp unge trenere i etterkant av kurset.

Kurset blir avholdt over disse fire kveldene:

Torsdag 17.november kl.18-21

Mandag 21.november kl.18-21

Torsdag 24.november kl.18-21

Mandag 28.november kl.18-21


Kan dette være noe for deg?

I så fall tar du kontakt med Nicolai Larsen Berg på e-post Nicolai@stoppensk.no.