Fotball er for det globale og lokale samfunnet. Fotballprosjekt i Etiopia

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Aug 2023

I tråd med vår visjon om å ta samfunnsansvar har vi en god dialog og kontakt med Tomas. Han med flere, har ett meget godt og viktig fotballprosjekt, som vi og Stoppenfondet gladelig støtter og bidrar på. Vi strekker oss langt for å gjøre fotballen til for alle. Det samme viser Tomas og hans team. Vær så snill les saken og sjekk de flotte bildene. 
''Vårt fotballprosjekt i Etiopia.

Jeg har en mor som er født i Addis Abeba, i Etiopia, og vi har vært der med familien mange ganger. Min far som er fra Bergen(heia Brann), har i hele sitt liv vært fotballinteressert, og var blant annet trener for meg og laget mitt i Liungen i 10 år. (Han har forresten også spilt på a-laget til Liungen i en sesong, men det var før jeg ble født). Alle gangene vi har vært i Etiopia og besøkt familien vår der, har vi hatt med oss mye fotballutstyr, baller og drakter. 

 

I Etiopia har vi en venn som også er interessert i fotball, tidligere fotballspiller og nå engelsklærer. Han kjenner til mange fotball-lag som sårt trenger utstyr. Alle i hele verden elsker fotball, det ser vi også når vi er på besøk i Etiopia. Men de mangler både sko, fotballer og drakter. Derfor har vår familie, sammen med vår venn i Addis Abeba, i mange år støttet lag og unge fotballspillere med nødvendig utstyr. Vi har også besøkt skoler i byen og gitt dem fotballer, volleyballer og basketballer som de kan bruke i gymmen.

 

Det er fantastisk å kunne være med og bidra på en så enkel måte. Vi har tatt kontakt med klubber i Norge, samt hovedkontoret i Norway cup. De fleste klubber og foreninger har et overskudd av drakter som de kan gi bort. I tillegg har vi fått penger av foreninger og lag i Norge, samt privatpersoner, og vi har kunnet kjøpe nye fotballer vi kan ta med oss.


I februar 2023 var vi på ny på reise til min mors hjemland. Da tok vi kontakt med Stoppen, og de kunne hjelpe oss med mange drakter; både hvite og svarte Stoppendrakter, men også de gule, gamle draktene fra Liungen. I tillegg fikk vi en bag full av Norway cup T-skjorter fra Norway cup sentralt i Oslo. Alt dette tok vi med oss til Addis Abeba;  kofferter og bager fullt av fotballutstyr og fotballer. Vår venn der tok oss med rundt til ulike lag i byen, og spillerne fikk sine drakter med nummer på ryggen. Og helt nye fotballer. Tydelig glad og stolt, og trenerne så takknemlige. Jeg fikk også være med og spille sammen med dem på deres humpete bane dekket av gress og jord.

 

I august 2023 tok vi kontakt igjen med Stoppen, fordi spillerne på ett av lagene vi har hjulpet tidligere har blitt voksen, og de har nå rykket opp i divisjonssystemet i landet. De trenger et draktsett m/keeperdrakter for å kunne få lov til å spille i ligaen. Da fikk vi med oss et helt sett med rød drakter som tidligere ble brukt av Stoppen herrelag.

Vi takker dere for at dere stiller opp og gir av deres overskuddslager. Det er lite som skal til for oss, men det betyr mye for dem som tar imot. Nå er det mange lag og fotballspillere i Addis Abeba, Etiopia, som løper rundt med Stoppendrakter og gamle Liungendrakter.''

 

Mvh Tomas Begashaw Zweidorff

Kontakt Thomas på mail om du har noe å støtte dette prosjektet med: tomas-bz@hotmail.com
EKSTRATILBUD SOM STARTER OPP HER I STOPPEN DENNE UKA!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Aug 2023

PÅ SØNDAG!
 Akademiet for spillere f.2013
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2013. Ukentlig aktivitet på søndager. Vi trener og spiller kamp mot en annen motstander! Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

app.rubic.no/Public/Events/15149

 

PÅ SØNDAG!
 Akademiet for spillere f.2014
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2014. Ukentlig aktivitet på søndager. Vi trener og spiller kamp mot en annen motstander! Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15150

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2008
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2008. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/15145

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2009
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2009. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/15142

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2010
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2010. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15147

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2011
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2011. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15148

 

 

TILBUD SOM GÅR GJENNOM HELE ÅRET:

Stoppen Akademiet!

Akademi for spillere f.2009-2012
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2009-2012. Ukentlig tilbud om morgenøkt styrke på Zoom mandager før skolen, fotballøkter foregår på tirsdager, fredager og søndager. Vi har fysio tilstede hver uke som er inkludert tilbudet. Du kan delta på 1, 2 eller 3 fotballøkter og du kan delta på morgenøktene uavhengig antall økter du har her ellers.  Vi matcher oss mot motstandere nasjonalt og internasjonalt som gir oss god mulighet til å se hva vi mestrer og hva vi må øve mer på! Tilbud om utviklingssamtaler der vi tilpasser ukeplanen din og kan skreddersy treningsprogram for deg. Videoanalyse 1v1 kan også foregår i disse samtalene.  Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/5250

 Fantastiske opplevelser for mange Stoppen spillere på Sandar cup i helgen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Aug 2023


I helgen gikk Norges største helgeturnering av stabelen i Sandefjord og omegn. Stoppen Sportsklubb hadde med 6 lag, 3 gutter 2009, 1 jenter 2009, 1 jenter 2008 og 1 jenter 2011/2012 lag. Godt over 100 jenter og gutter, trenere og lagledere var i aksjon. Her har det vært oppturer og nedturer både på og utenfor banen. En artig kommentar fra laglederen til G2009 som gjorde en solid oppsummering av helgen: «Lørdag kveld reiste alle sammen inn til Sandefjord sentrum på konsert🎶 Jeg er usikker på om konserten falt i smak, men kunne se ut som det motsatte kjønn falt i smak for enkelte😉😆Ellers tror jeg alle koste seg med en liten luftetur😊»

Det er slik det skal være å være på cup!

G2009 – 14 år

Super innsats av alle spillere førte til 2 lag i A-sluttspill og et i B-sluttspill. I A sluttspillet sluttet det i 16-delsfinalen for Stoppen SK 2, mens Stoppen SK kom seg til 8.delsfinale der de tapte knepent 1-0. Stoppen 3 gjorde kort prosess i B-sluttspillet og vant like godt hele greia (etter nervepirrende straffesparkkonkurranse)!

J2009 Magic – 14 år

2009 jentene med hjelp av noen 2010 jenter vant sin første pokal da de vant 3-0 over TrøBå i B-sluttspillet. Lagets navn Magic gjenspeiles i lagets overnattings camp.

J2008 – 15 år

Denne herlige gjengen gikk fra å vinne B-sluttspillet i Norway cup i fjor til å ta en solid 3. plass i A-sluttspillet i året Sandar cup.

J2011/2012 - 12 år

Disse jentene var på sin første overnattningscup og fikk en gjennomkjøring på 6 flott kamper. I denne aldersklassen rangeres ikke lagene.Neste uke starter høstens Stoppen SK Telenor Xtra FFO. Meld dere på nå!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Aug 2023

FFO starter opp 18.august. Vi har plasser ledig!

Sjekk linken for priser og påmelding:

https://www.superinvite.no/live/invitation/42ae1544956fbe6e09242e6cd752444c

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Tirsdag, torsdag og fredag

2013: Tirsdager, torsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager, onsdager og fredager

2016: Mandager, onsdager og fredag

2017: Onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2011 og 2012-2013) og torsdager (2014-2015). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.Oppsummering og hyllest av vårsesongen for våre seniorlag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Aug 2023

Oppsummering og hyllest av vårsesongen for våre seniorlag

 

A-lag kvinner - 4 div Kvinner og 5 div Kvinner

Vi er stolte av å kunne si at både 4. divisjon kvinner og 5. divisjon kvinner har gjort en fantastisk innsats denne vårsesongen! Med trenerteamene bestående av Kim, Nicolai, Magnus, Elise, Mathis og Magnus, har disse lagene virkelig vist hva de er laget av.

 

Det som gjør disse lagene unike er at de utgjør ett lag, til tross for å konkurrere på to forskjellige kamparenaer. Dette er første gang på lang tid at klubben har hatt to seniorlag, og vi kunne ikke vært mer stolte av denne milepælen.

 

I løpet av vårsesongen har omtrent 40 spillere bidratt til lagets suksess. Dette er en utrolig prestasjon, og vi vil gjerne gi en stor takk til hver og en av dere. Dere har virkelig vist engasjement, talent og glød på banen!

 

Vi har også spennende nyheter å dele. Vi kan nå antyde at det vil komme flere spillere til høstsesongen. Dette er virkelig et tegn på at vårt damefotballag fortsetter å vokse og blomstre.

 

Som en klubb er vi takknemlige for støtten og engasjementet fra våre fantastiske spillere, trenere og supportere. Sammen har vi skapt en flott atmosfære rundt laget og gjort Stoppen Sportsklubb til et sted hvor damefotballen trives.

 

Nå ser vi frem mot det som kommer i høstsesongen med stor optimisme og entusiasme. Vi er sikre på at våre lag vil fortsette å gjøre oss stolte, bygge på våre tidligere suksesser og oppnå nye høyder.

 

Fortsett det gode arbeidet, og husk at lagånden og samholdet er hva som driver oss fremover. Takk for en fantastisk vårsesong, og lykke til i fortsettelsen! Vi heier på dere! 


A-lag Herrer

Vårsesongen for Stoppen Sportsklubb har vært en spennende tid for herrelagene våre. A-laget i 4. divisjon har hatt et trenerteam bestående av Thomas og Stian, og de har virkelig stått på for å lede laget gjennom utfordringene denne sesongen.

 

Det har vært en variert vårsesong for A-laget, med nye motstandere og uforutsette hindringer på veien. Men nettopp gjennom disse utfordringene har spillerne fått vokse og utvikle seg både som enkeltpersoner og som et lag. Erfaringene de har høstet nå, vil legge et solid grunnlag for en spennende høstsesong som venter.

 

Vi kan være stolte over innsatsen til A-laget, som har vist en fantastisk lagånd og vilje til å jobbe hardt. Spillerne har vist god teknikk og taktisk forståelse, og har virkelig gått ut på banen med en vinnermentalitet.

 

Vi vil også takke Thomas og Stian for deres dedikasjon og engasjement som trenere. De har vært utrolig viktige i å motivere og veilede spillerne gjennom både oppturer og nedturer.

 

Gæmliss 

Gæmliss-laget - et samfunnsbyggende og sammensveiset lag, bestående hovedsakelig av nåværende og tidligere Liungen/Stoppen/Spa-Bra spillere. Under trener Håvards dyktige ledelse har Gæmliss virkelig imponert oss alle.

 

Vi vil gjerne takke hver eneste spiller i Gæmliss for innsatsen og dedikasjonen de har vist gjennom hele vårsesongen. Deres lidenskap for fotball har virkelig skint gjennom, og vi har hele tiden sett deres sterke vilje til å vinne. Ikke bare har de vist imponerende ferdigheter på banen, men de har også vist seg å være eksperter på å avgjøre jevne kamper.

 

Vi er virkelig begeistret for det Gæmliss-laget har oppnådd denne våren, og vi ser frem til å følge dem videre inn i høstsesongen. Vi har full tillit til at de vil fortsette å vise sin kvalitet og levere spektakulær fotball som underholder oss alle. Samtidig vil vi også takke trener Håvard for hans utrolige arbeid med laget.

 

D-laget 

Vårsesongen for Stoppen Sportsklubb's D-lag har vært helt fenomenal! Dette laget har virkelig gjort seg bemerket i 7. divisjon, og de har vist seg å være en sterk konkurrent for alle motstandere de har møtt. Deres tøffe og jevne kamper har resultert i flere fantastiske seire.

 

Men den virkelige nøkkelen til deres suksess ligger i deres utrolige sosiale samhold. D-laget er ikke bare en gjeng med fotballspillere, de er en kameratgjeng med en lidenskap for fotball og ambisjoner som er i perfekt balanse med hver enkelt spillers ferdigheter og evner.

 

Trenerne Kristian og Sondre har virkelig gjort en fantastisk jobb med å bygge opp dette laget. Deres dedikasjon har gitt spillerne den veiledningen de trenger for å blomstre på banen. Men de har også skapt et miljø som er preget av glede og samarbeid.

 

Vårsesongen kan oppsummeres som en periode hvor D-laget har vist at de er et lag å regne med. De har oppnådd fantastiske resultater gjennom hardt arbeid og et sterkt samhold. Vi er utrolig stolte!

 

Stoppen United

 Hele klubben er stolte av spillerne på Stoppen United som biter godt fra seg i Fair play serien. I vårsesongen var laget så heldige å møte lag fra Vestfold. Aina Hamarsland, Hans Olav Bjerknes og Håvard Sagmoen har gjort en flott jobb med å sørge for at dette laget har blitt en veldig flott gjeng. 

 

Hans Olav og Aina gir seg nå som trenere rundt laget. Det betyr at det er ledig trenerjobb ved siden av hovedtrener Håvard. Ta kontakt med klubben hvis du er interessert i å lede en gjeng med ivrige spillere, som sammen skaper magiske øyeblikk på stadion.  

 

M39 

 Laget til Aage Golmen. En trofast gjeng som trener knallhardt for å nå målene sine.

 

Stoppen svever videre i M34M39 ligaen. En ganske hard avdeling fikk laget oppleve i vårsesongen, noe som bidrar til at laget ser oppover på tabellen i høst. I denne avdelingen scores det mål, mye mål. Ta en titt på resultatene så skjønner du at her er det offensiv fotball som gjelder. Høydepunktene i vårsesongen var seier mot Graabein og Skoger. Rett før ferien klarte Stoppen 2-2 mot Konnerud, som leder tabellen. Dette viser at det bor mye i laget. Vi gleder oss til å følge dere gjennom høsten. 

 

Til alle våre Senior lag. 

 Sesongen så langt har vært en påminnelse om hvorfor vi elsker fotball, og hvorfor Stoppen Sportsklubb er et sted for å bygge fellesskap og skape minner. Vi er utrolig stolte av våre mangfoldige lag, og vi ser frem til å fortsette denne positive reisen sammen. Takk for en fantastisk vårsesong, vi heier på alle! 

 

 Vi er Stoppen SK!

 

#StoppenSportsklubb #Fotball #Vårsesong #Oppsummering #Samhold #LMIP