Nå passerer vi 10.000 åpnede luker

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Des 2015

Gikk du glipp av Stoppens julekalender, med unike Stoppen-nyheter fordelt over 24 luker? Her har du samtlige luker samlet på ett sted.

Så langt er innlegg i julekalenderen åpnet og lest nærmere 10.000 ganger.

Takk til Kristian Bye-Andersen som tok initiativ - og som i stor grad har skrevet alle sakene - med enkelte bidrag fra Espen Sandli.


Luke 24: En sann historie - basert på virkelige hendelser

Luke 23: Slik mener lagene selv at det gikk

Luke 22: Aktiviteter for alle aldre

Luke 21: To vi takker litt ekstra

Luke 20: Her er Sportsplanen for 2016

Luke 19: Slik utvikler vi trenere og Treningsøkta

Luke 18: En sniktitt på de nye draktene våre

Luke 17: Norges beste materialforvalter

Luke 16: Hva kan denne mannen gjøre for oss?

Luke 15: Vi utvikler barnefotballen sammen med Godset

Luke 14: Egen keepertrener i klubben

Luke 13: Raskere og billigere løsning

Luke 12: Integreringsansvarlige i Stoppen SK

Luke 11: Unge trenere i Stoppen SK

Luke 10: Fotballskolene våre i 2016

Luke 9: Stoppen får ny klubblogo

Luke 8: Vi er spesialister på cup

Luke 7: Vi utvider FFO tilbudet

Luke 6: LRH:Stoppen tar over soneansvaret for jentelagene

Luke 5: Kjølv er ny juniortrener på herresiden

Luke 4: Årgangsveiledere skal styrke de eldste kullene

Luke 3: Lasse Paulsen klar som trener for damelaget!

Luke 2: Gutta krutt klare for junior

Luke 1: Anders Øvermo klar som G00-trener
Luke 23: Slik mener lagene selv at det gikk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2015

Her kan du lese hvordan det gikk med lagene i Stoppen SK i 2015, ifølge dem selv.

Disse lagsrapportene inngår som vedlegg til klubbens årsmelding for 2015.


Jenter 00-01

Sammenslåingen av de to årsgruppene har gått fint. Jentene var med på Drammen Cup i april, og Jentefestivalen i september (Rælingen, Lillestrøm). På Jentefestivalen vant vi B-sluttspillet. I serien har det vært greie resultater, jevnt fordelt med seire, uavgjort og tap. Høstsesongen endte med 3.plass i serien.

Kristine


Jenter 02

Laget har bestått av 31 jenter og det har vært godt oppmøte på treninger. I serien stilte vi med to lag i 9er i J13, ett lag i 1.divisjon og ett i 2.divisjon. Begge lag kom på 2.plass i sine divisjoner. I tillegg stilte vi med et 11er-lag i J14. Her kunne vi blitt kretsmester med seier i siste kamp, men en jevnspilt kamp endte med tap og dermed 3.plass i J14.

Vi har deltatt på Drammens Cup, Liungen Cup, Vildbjerg cup i Danmark, Hamar Talentcup, Tjøme cup og i Vinterliga. Resultatene har vært meget bra med 2.plass i vinterligaen, seier og 3.plass i Liungen cup og seier i Vildbjerg cup, som er Europas fjerde største fotballturnering for ungdom.

Det har vært mange gode opplevelser både på og utenfor banen og et positivt og flott foreldreengasjement. Igjennom sesongen har vi avholdt spillermøter og foreldremøter.

Trenere har vært Odd Skinnemoen, Lars-Otto Fredriksen, Per Furuheim, Børre Ekeberg, Sunniva Larsen, Hege Sønsteby og Eirik Martens Meyer. I tillegg har årgangsveileder Stein Ellingsen bidratt på treninger fra han ble ansatt i Stoppen SK.

K7

I 2015 har vi vært 15 spillere, men sesongen har vært preget av skader, slik at flere av spillerne har vært ute deler av sesongen.

Ved sesongslutt endte laget på 4. plass i Buskerudserien for 7er-fotball for kvinner. I tillegg til seriespillet har vi deltatt på Meny Veterancup i Langhus, som ble spilt i januar.


Kvinner A-lag og J19

A-laget har med et ungt lag klart å beholde sin plass i 2. divisjon (10. plass), og blitt kretsmestere i J19. Troppen har bestått av en kjerne på 19 spillere, men det er brukt 30 ulike spillere på de 53 kampene som er spilt. (27 A-lagskamper og 26 J19-kamper). På forsesongen ble det gjennomført fire treninger i uka, hvorav en styrkeøkt. I vinterferien reiste hele laget til Tyrkia for en ukes treningsopphold, noe som ga laget et godt sportslig og sosialt utbytte.
Sportslige høydepunkter er NM kampen mot Nanset hvor Stoppen vant 1-0 og gikk videre til 2. Runde og spilte mot toppserielaget Amazone Grimstad. I tillegg må nevnes borte kampen mot Amazone Grimstad 2 der vi stilte med 10 spillere og vant fullt fortjent 4-3. Sluttkampen i J19 serien ble også minneverdig da vi måtte slå Lier for å bli kretsmestere, etter en noe nervøs start ble det 16-1 til Stoppen.
Stoppen Kvinner står bak arrangementet Jentefestivalen – for jenter av jenter. I 2015 deltok 160 jenter. Damelaget stilte med 22 spillere som instruktører og foreldre til lunsjservering.


A-lag herrer

Vi var et lag med mange juniorspillere og få spillere som holdt a-lagsalder. Treningene besto gjennom hele året av dårlig oppmøte. Tror vi hadde et gjennomsnitt på rundt åtte mann. Dette ga utslag i kamper også ved at vi var gode i 1. omgang og dårlige i 2. pga. kondisjonen. Vi hadde godt nok spillermateriale til å holde oss i 4. div, men ble felt av forannevnte.

Kaptein Anders Øvermo


B-lag herrer

Vi startet sesongoppkjøringen noe utradisjonelt med innetreninger i en alt for liten hall på Høvik, noe som dessverre ga lite utbytte og et par karrieretruende skader. Dette ble kort tid etter bøtet på med en meget kort og god treningsleir i Hjørring. Tross bedre treningsgrunnlag enn på flere sesonger ble vårsesongen som vanlig skuffende. 6 tap, 2 uavgjort og 3 seire. Motet ble holdt oppe av mimring fra gamledager og gode kampreferater.

Færre og færre treninger bar frukter utover høsten og til slutt endte vi på en hederlig 6. plass med flere seire enn tap. Ikke så mye å skryte av 56 mål i løpet av sesongen, spesielt når 10 av dem ble satt i siste match...

Stian Green ble årets toppscorer, blant 14 andre målscorer denne sesongen. Rundt 24 mann har vært på banen, yngstemann ca 18 år og eldste på 50.

Årets høydepunkt: 2-0 seier borte mot ROS med 9 mann fra start.

Årets Gæmliss 2015: Henning Wormnæs Martinsen

Geir BG


Junior

Junior 2015 begynte ambisiøst, november 2014. Spillere og støtteapparat ønsket å satse, men klubben ønsket å prioritere A-laget og dermed endte junior opp som laget klubben «glemte». Frafallet av spillere startet og vi har i år hatt ca 18-20 spillere på papiret. Med alt fra 3 til 10 spillere på trening sier det seg selv at det har blitt dårlig kvalitet på det som har foregått i år. Likevel så har de som har møtt opp stått for gode holdninger og godt humør.

Juniorgruppa har i år følt seg utenfor Stoppen SK. Ingen kommunikasjon med klubb. Laget hadde visst fått tildelt kr 10.000, men dette får vi ikke vite før i juli/august. Trener får ikke kontrakt før i august/september, selv om dette ble lovet i vinter. Håper klubben har lært noe av dette og at det ikke skjer igjen på noe lag. Ellers følgende:
-Dårlig samarbeid med A-laget
-Godt samarbeid med G99 og G00
-4. plass i 2. divisjon på våren
-7. plass i 1. divisjon på høsten
-3. plass i Heggedal cup
-3. plass i NM kval gruppa

Heiko Sommer, trener junior 2015


Gutter 99

På tide å oppsummere og takke for i år!

Det har vært et veldig morsomt år med mange gode fotballopplevelser både for oss og for spillerne. Vinterserie for lag 2 i Oslo hvor de møtte mange nye og spennende motstandere. Gode treningskamper på vinteren for lag 2. Bronsefinale for lag 1 i Odd Cup. Nm kvalifisering for lag 1 med meget gode resultater. Bronsefinale i Liungen Cup. Vinner av B-sluttspillet i Drammen Cup. Kvalifisert til Interkrets som et av Buskeruds beste lag. Fantastisk innsats i Norway Cup.

Ekstremt bra innsats i Adidas Cup. Eneste lag fra Buskerud som gikk til A - sluttspill i Ham Kam Cup. Tøfft seriespill for begge lag på høsten. Bra innsats i Eik Cup. En virkelig flott tur til Barcelona med Barcelona kamp på Camp Nou og kamper mot 2 spanske lag. Utrolig morsomt har det vært.

Vi føler oss veldig trygge på at Stoppen kommer til å få Buskeruds beste Juniortilbud neste sesong, så det det bare å fortsette å være med på eventyret. Dette opplegget vil bli presentert når det er klart om ikke så alt for lenge.

Niels Marcussen

(referatet er noe redigert ned i lengde)


Gutter 00

I G00 har det i sesongen 2015 vært stor aktivitet gjennom hele året. 40 motiverte gutter har bidratt på cuper, treningskamper og seriespill. Vi hadde tre lag på vårsesongen, men mye slitasje på enkelte spillere gjorde at vi valgte to lag på høsten. Vi har hatt tilnærmet 100% oppmøte på treninger gjennom hele året og vi har trent 4-5 ganger pr uke. Vi vant vinterserien i Oslo, ble nummer to i Drammens cup og i Liungen cup.

Vi har i tillegg deltatt i Odd Elitecup, Eik Cup, MIF cup, Adidas cup og Iber cup i Malaga. De fleste cuper har vi deltatt med to lag for at alle skal få likt tilbud. Mange av guttene har også fått prøve seg ett år opp både i seriespill og cuper. Takk til guttene som stiller opp på alt vi tilbyr de og til foreldrene til hver og en spiller som stiller opp med det vi spør de om.

Tore Syvertsen


Gutter 01

Trenere: Hans Petter Bredal, Vidar Gustavsen, Per Smedberg og Morten Viholmen

Materialforvalter og altmuligmann: Bjørn Olav Sørum

Administrativt ansvarlige: Ann Kristin Johansen og Gunn Koppergård.

Troppen har bestått av rundt 30 spillere med økende antall utover høsten. Vi har hatt utmerket oppmøte på treninger og kamper, vi har deltatt i Liungen cup, ROS cup og Vildbjerg Cup i tillegg til seriespill.

I seriespillet vant lag 1 serien i 2. divisjon på våren og rykket opp i første divisjon på høsten. Lag 1 vant også 1. divisjon på høsten. Lag 2 spilte i 3. divisjon både vår og høst og hevdet seg meget godt i sin divisjon. Vi har jobbet for rikelig og tilnærmet lik spilletid for alle spillere som har deltatt i kamper. Det sosiale har fungert meget godt, med turen til Danmark som det naturlige høydepunkt.

Vi håper å bruke den gode treningskulturen og den positive tonen og holdningene til å skape gode prestasjoner også til neste sesong.

Morten Viholmen


G02

Gutter 02 har bestått av rundt 45 spillere. Vi har stilt med tre 9’er lag og ett 7’er lag i årets serie. Resultatene har vært varierende, men de fleste gutta har hatt en fin utvikling dette året.

Vi har deltatt på Haslum cup, Liungen cup, ROS cup og Hamar cup i løpet av dette året. I april dro vi på treningsleir til Danmark med 40 spillere. En kjempetur med flotte gutter.

Det er mange ivrige gutter på laget og treningsoppmøte er bra.En del av gutta deltar også på Stoppens fotballakademi.

Trenere har vært Tommy Berg, Runar Nagelsaker og Kristian Bye-Andersen. Vegar Hansen, Michael Laba og Kristian Marheim har også bidratt som kampledere og trenere.


M39

Kretsmestere

Hakon Kristoffersen


M34

M34 hadde et ganske bra år i 2015 mtp at flere av fjorårets kretsmestere tok det roligere eller evt. ga seg. På et tidspunkt vurderte man å ikke melde på lag fordi det ikke var nok folk. Men heldigvis kom flere nye spillere til. Treningsiveren var dog ganske stor, spesielt i preseason, også fordi M34 og M39 trente sammen. Det var ikke de største forhåpningene for M34-laget, men når serien var i gang (trippel-serie med 5 lag og 12 kamper), så viste flere av ringrevene våre at Stoppens M34-lag fortsatt holder et ganske høyt nivå til tider. Dette fikk Nordre Sandes M34-lag merke da Stoppen knuste de hele 17-0 en varm sommerdag i juni…. på bortebane…. på 60 minutter. Dette var den suverent største seieren i serien dette året.

Vi var nok litt for ustabile i oppmøtet og kvalitet og endte på en soleklar 2.plass, bak fortjent kretsmester DBK. Til slutt endte vi med 12 kamper, 9 seire, 0 uavgjort og 3 tap (alle mot DBK) og 69-31 i målforskjell og 27 poeng.

Laget ble forøvrig ledet av spillende trener Vikram Gupta.

Konklusjon: På herresiden så har Stoppen SK hatt bra dekning når det gjelder M34 og M39 de siste to år med KM i M34 i 2014 og KM i M39 i 2015. Men det er veldig viktig at klubben også følger opp disse lagene og ikke tar de for gitt, slik at klubben fortsatt kan holde tradisjonen med å tilby Buskerudfotballen gode «supersenior»-lag fra Lierdalen videre i fremtiden.

Vikram

(referatet er noe redigert ned i lengde)Til sommeren reiser vi sammen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2015

Som fellescup oppfordrer vi i år så mange av våre lag som mulig lagene til å bli med på danske Vildbjerg cup 28-31.juli (uke 30).

Så sett av datoen og start planleggingen.

I flere år har lag fra Liungen, Spa/Bra og Stoppen reist tilbake hit gang på gang for å spille i Nord-Europas kanskje best tilrettelagte breddecup. Det unike er at den fungerer meget sosialt for både spillere og voksne.


Sommerens samlingspunkt

Etter å ha hatt suksess med denne cupen i mange år, ønsker vi denne gangen å gjøre Vildbjerg til klubbens foretrukne samlingspunkt i sommer. Vi er nå en stor klubb etter sammenslåinga, og vi ser det som viktig å finne felles sosiale arenaer hvor store og små kan bli bedre kjent med hverandre.

I år er det klasser for lag i aldersgruppene 2008 som de yngste og 2000 som de eldste.


Alle bor samlet

Vildbjerg ligger cirka to timer med bil syd for Hirtshals. Deltakelse er ordnet slik at spillere reiser med sin familie - eller blir med kompisens - og bor med familien. Det er også mulig å etablere lagstelt.

På Vildbjerg blir klubben tildelt et eget område på en campingplass, hvor vi bor samlet. Man får leie campingvogn (eller ta med egen, bobil, telt etc).

På området vil Stoppen ha til disposisjon et stort fellestelt til bespisning og sosiale formål. Vi har også en spesiallaget grillhenger som blir med oss på slike turer.

Har du spørsmål om vildbjerg cup, har Stein-Vegar Larsen og Trygve Hafskjold årelang erfaring med Vildbjergs mange attraktive sider.


Meld dere på

Stoppen SK legger til rette for det som er felles. Men øvrig organisering skjer i lagene/foreldregruppene.

Siste frist for påmelding av lag er 15. mai. Men det er ingen grunn til å vente så lenge.

Siste frist for oppmelding av spillere er 22. mai.


Årets puljer og nivå

Vildbjerg har følgende klasser:

11-Mands

Række Niveau Årgang Spilletid
U-17 Drenge 1 2000 2x25 min
U-17 Drenge 2 2000 2x20 min
U-16 Drenge 1 2001 2x25 min
U-16 Drenge 2 2001 2x20 min
U-15 Drenge 1 2002 2x25 min
U-15 Drenge 2 2002 2x20 min
U-14 Drenge 1 2003 2x20 min
U-14 Drenge 2 2003 2x20 min
U-17 Piger 1 2000-01 2x25 min
U-17 Piger 2 2000-01 2x20 min
U-15 Piger 1 2002 2x20 min
U-15 Piger 2 2002 2x20 min
U-14 Piger - 2003 2x20 min

8-Mands

Række Niveau Årgang Spilletid
U-15 Drenge - 2002 2x15 min
U-14 Drenge - 2003 2x15 min
U-13 Drenge 1 2004 2x15 min
U-13 Drenge 2 2004 2x15 min
U-12 Drenge 1 2005 2x15 min
U-12 Drenge 2 2005 2x15 min
U-11 Drenge 1 2006 2x15 min
U-11 Drenge 2 2006 2x15 min
U-17 Piger - 2000-01 2x15 min
U-15 Piger - 2002 2x15 min
U-14 Piger - 2003 2x15 min
U-13 Piger 1 2004 2x15 min
U-13 Piger 2 2004 2x15 min
U-12 Piger - 2005 2x15 min
U-11 Piger - 2006 2x15 min

5-Mands

Række Niveau Årgang Spilletid
U-10 Drenge 1 2007 2x15 min
U-10 Drenge 2 2007 2x15 min
U-09 Drenge 1 2008 2x10 min
U-09 Drenge 2 2008 2x10 min
U-10 Piger - 2007 2x15 min
U-09 Piger - 2008 2x10 minHvilken række skal jeg tilmelde mit hold?
Af hensyn til en fair og så retfærdig afvikling af stævnet som muligt, er det af stor betydning, at klubberne tilmelder hold i den række, der svarer til holdets styrke.

Vore forventninger til rækkerne er:
Niveau 1 er primært for hold, der i den daglige turnering spiller på Mesterrække/A-niveau. (U17 Drenge 1 er også for divisionshold)
Niveau 2 er primært for hold, der i den daglige turnering spiller på B/C-niveau.
Her er sakene som skal behandles på årsmøtet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2015Stoppen Sportsklubb og IF Liungen avholder årsmøte:


Tirsdag 5. januar klokka 19.00 på Liungen klubbhus.

Her er informasjon om dagsorden og saker som skal behandles.FORRETNINGSORDEN FOR ÅRSMØTET

I henhold til Liungens vedtekter § 12 og Stoppens vedtekter § 15


1 Valg av dirigent

Valg av referent, samt to medlemmer til å underskrive protokollen.

2. Godkjenning av innkalling, sakliste og forretningsorden.

3. Årsmelding/beretning

Årsmelding for Stoppen og Liungen (vedlagt)

4. Godkjenning av regnskap

Vedlegg: Foreløpig resultatregnskap, noter og balanse.


5. Behandling av innkomne forslag

Til behandling:

 • Styret foreslår nye vedtekter for klubben, etter henstilling fra NIF (vedlagt)
 • Styret foreslår bytte av navn etter sammenslåing.
 • Styret foreslår bytte av logo etter sammenslåing.
 • Styret foreslår en utmelding av særforbundene Norges Håndballforbund og Norges Skiforbund

Forslag til vedtak er vedlagt.


6. Fastsettelse av medlemskontingent

Til behandling:

 • Styrets foreslår enhetlig medlemskontingent på 350,- (enkelt) og 650,- (familie)

7. Behandling av budsjett (vedlagt)

8. Klubbens organisering

9. Valg:

 • Leder
 • Nestleder
 • Økonomiansvarlig
 • Styremedlemmer
 • Vararepresentanter
 • Medlemmer til Representantskapet
 • Hus- og banekomite
 • Representanter til Lier Idrettsråd
 • Representanter til de organisasjoner foreningen er tilsluttet
 • Statsautorisert/registrert revisor til å revidere idrettslagets regnskap
 • Valgkomite (leder + 2 medlemmer)
 • Godkjenne gruppenes valg av styrer

10. Eventuelt


Vi ønsker vel møtt til alle medlemmer av Stoppen og Liungen.


Med hilsen,

Styrene i de to klubbeneLuke 18: Slik ser vi ut i 2016

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2015

Bak denne luka ligger et en aldri så liten sniktitt på Stoppens klubbkolleksjon fra Nike.

Torshov jobber i disse dager med å få de siste bitene på plass. På bildet over ser du spillerdrakta "Striker IV" som lanseres over nyttår og som vil bli hjemmedrakta vår. Dette er ikke basismodellen fra Nike, men vi likte den så godt at vi går for denne.

En backup som er basisvare finnes i helsvart, og vil finnes som supplement.


Tøft på og utenfor banen

På sidelinja og på trening får vi et utvalg av varianter i rødt og svart:


Over ser dere ei treningsjakke (topp med halzip), treningsbukse (med smale ben) og ei treningsskjorte.


Som Barcelona

I tillegg kommer det en rekke andre flotte ting. En vi gjerne vil få presentere med en gang er ei trøye i høyeste kvalitet (til høyre). Denne har samme type design som blant annet Barcelona benytter.

Trøya "Laser III" kan brukes på trening, på fritid eller på skolen. Et representativt plagg for en klubb som Stoppen SK.

Foreløpig anbefaler vi gavekort på Torshov Sport, ettersom klubbkolleksjonen inneholder varer som Nike lanserer i begynnelsen av 2016.

Salget av kolleksjonen vil åpne med klubbdager og ekstra hyggelige rabatter på alle disse varene. Vi kommer snarlig tilbake med en dato.

I kolleksjonen vil du finne alt fra innerst (Nike Pro Combat) til ytterst, fra topp til tå, for kulde og hete.


Her er litt mer - og noen priser

Nedenfor finner du et utkast til klubbkolleksjon. Her er ikke alle varer lagt inn ennå, men det gir et bilde. Du vil også se priser. Merk at dette er veiledende priser før Stoppen-rabatt.

Uansett hva du skal ha fra Nike på Torshov, må du huske å be om Stoppen-rabatt, være seg på joggesko, fotballstøvler, treningsklær eller klubbkolleksjon.

Om litt lanserer vi sammen med Torshov også nettsalg på klubbkolleksjonen.

Vår kontakt på Torshov:

STEFFEN REITAN
steffen@torshovsport.no
tlf. 32 83 07 35
Meld deg på gratis dommerkurs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2015

Buskerud Fotballkrets inviterer til gratis kurs for deg som er fylt 15 år og som ønsker å prøve deg som fotballdommer.

REKRUTTERINGSDOMMERKURS 2016
Idrettens Hus, Marienlyst i Drammen
Tir 09.02, Tor 11.02 og Tir 16.02 – Kl. 17.30-21.30


Rekrutteringsdommerkurs:
Kurset er for deg som er fylt 15 år og som ønsker å prøve deg som fotballdommer.

 • Det stilles ikke noe krav om gjennomført klubbdommerkurs.
 • Rekrutteringsdommerkurset er GRATIS!
 • Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på kurset.


Kurset består av teori og praksis med hovedfokus på innføring og opplæring i spillereglene for 9er og 11er fotball.

 • De som gjennomfører kurset kan, ved «dommerpåmelding», få dømme kamper i regi av fotballkretsen.
 • Alle nye rekruttdommere vil få oppfølging fra kretsens faddere, som vil være til stede før og under kamp.

TEORI: Kurs over 3 dager med kursinstruktører fra krets.
PRAKSIS: Man dømmer i utvalgt cup/turnering med god oppfølging fra krets.
Teorikurset i Drammen gjennomføres på følgende dager:
Tirsdag 9.februar, torsdag 11.februar og tirsdag 16.februar, alle dager kl. 17.30 – 21.30.Påmeldingsskjemaet finner du her. Dette signeres også av klubben før innsendelse.


Spørsmål rettes til:

erik.nielsen@fotball.no eller buskerud.fotball@fotball.no

32 01 61 14Luke 16: Hva kan denne mannen gjøre for oss?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2015

Dette er Kjetil, mannen som har takket ja til å lede Stoppen videre i 2016. Her kan du lære mer om ham.

I 2015 sitter Kjetil både i styret i Stoppen og i styret i Liungen. Foran årsmøtet 5. januar har han takket ja til å stille som lederkandidat for den sammenslåtte klubben.


En ønsket kandidat

Hans kandidatur støttes av leder Espen Sandli i Stoppen og leder Ronny Solbraa-Bay i Liungen, samt valgkomiteen. Men det er selvsagt medlemmene som avgjør på årsmøtet.

- Kjetil har i hele år vist at han er mer enn klar for oppgaven og kan tilføre ledervervet det klubben trenger. Etter lange samtaler gjennom året, gleder det meg at Kjetil har innsett at dette er rett valg for ham og klubben, sier leder Espen Sandli i Stoppen SK.

Sandli fortsetter trolig i styret som nestleder og ansvarlig for informasjon.

- Kjetil er en som tar tak i ting og gjennomfører. En lagspiller som løser alle saker til beste for den enkelt og for klubben. Kunnskapsrik, motiverende og stiller alltid opp. Han er et vinnende vesen Stoppen vil få glede av, sier leder Ronny Solbraa-Bay.

Solbraa-Bay ønsker å takke av etter å ha ledet Liungen siden 2012, og deltatt i Stoppen fra samme år.


Og her er han

Så hva kan vi egentlig forvente av en mann som heier på Tyskland?


Navn: Kjetil Haugland Johansen (44)
Aktuell som: Lederkandidat, Stoppen SK
Sivil status; Gift med Maria, tre barn, Josefine, Theodor og Ferdinand
Utdannet: Bedriftsøkonomi, Høyskolekandidat og IKT Kandidat

Mitt forhold til klubben:

Aktiv lilleputt, smågutt og guttespiller på 80-tallet, flere år under ledelse av Jens Erik Johannessen, som i dag et av klubbens æresmedlemmer.


Aktiv fotballdommer for IF Liungen i Buskerud Fotballkrets.

Flyttet fra Lier i 1992 og kom tilbake i 2010. Meldte meg inn i Liungen IF på nytt i 2012.

Stilte min person til disposisjon og ble valgt inn i styret til IF Liungen i 2013.


Livsmotto: Et klapp på skulderen er ikke så langt fra et spart bak, ca 60 cm ....
Favorittlag: Die Deutsche Fußballnationalmannschaft - Tyske landslaget
Favorittspiller: Kevin Keegan - Liverpool FC 1971-1976: 321 kamper - 100 mål
Gjør på fritiden: Familie og Stoppen SK


Ambisjon for Stoppen i 2016:
Liungen og Stoppen er slått sammen til EN klubb, den vil hete Stoppen Sportsklubb og inneholder alt fra allidrett til seniorfotball.
Som en ny og frisk 100-åring, med mange ressurser i egne rekker, håper jeg vi vil se mye aktivitet og idrettsglede hos både barn og voksne. Stoppen SK skal være en klubb for flest mulig, lengst mulig med mestring og utvikling i trygge omgivelser.

Ambisjonene for 2016 er å vise at vi er EN klubb, med EN arena for aktivitet og glede for alle som ønsker å spille fotball.

Det er en klubb med nærmere 800 medlemmer hvor styret vil ha fokus på daglig operativ drift, rutiner, informasjon og sportslig innhold.


Mitt frieri: Med en så stor medlemsmasse har vi mange ressurssterke foreldre og foresatte. Barna trenger dere og klubben ber om deres hjelp og innsats.
Vi satser på få dugnader, men ber dere tilby deres hjelpe og kompetanse i organisering og oppgaver. Meld fra til lagleder/koordinator og eventuelt styret.
Si ifra at du vil og ønsker å bidra, slik at vi i fremtiden har flere ressurser å spille på.

Lykke til i 2016!


Kontaktinfo:
Kjetil Haugland Johansen
Tlf: 954 02310
E-post: kjetil@stoppensk.noLuke 24: En sann historie - basert på virkelige hendelser

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2015

Om du skal lese en sak om Stoppen i 2015, er det denne. Styret i Stoppen (bildet) ønsker med dette å si noen ord om året vi legger bak oss - og veien videre. I årets lengste artikkel.


Kjære Stoppen-venner!

2015 kommer til å gå inn i historien som et år hvor det ble tatt store skritt på veien mot ei større framtid.

Fra å være en klubb utelukkende drevet på dugnad av en håndfull personer, har vi i 2015 brettet ut aktivitet og ansvar på flere hender. Det handler om engasjerte frivillige, men også en helt bevisst profesjonalisering.


Våre profesjonelle hjelpere

Først ansatte vi Kristian Bye-Andersen som sportslige leder. Hans viktigste oppgave er fortsatt daglig drift av FFO og FA, men Kristian er opptatt av å skape tilhørighet gjennom aktivitet, og har introdusert en rekke nye arenaer hvor vi møtes.

I sitt team har Kristian også Håvard og Morten, nøkkelpersoner på hver sin måte, som også bidrar til å bygge samhold og identitet rundt en inkluderende klubb.

Nylig ansatte vi Stein Ellingsen som utviklingsansvarlig, og har allerede erfart at det var et funn!

I tillegg til keeper- og treneransvar på en rekke lag, har Stein ferdigheter også på det organisatoriske. Han er allerede i gang med flere prosjekter hvor målet er å skape en inntektsbringende sponsorpool.

Apropos spons: Vi retter en stor takk til vår hovedsponsor Consolvo, som i oktober signerte en ny femårsavtale med Stoppen og Spa/Bra. Avtalen er verdt over en million kroner!


Våre frivillige

Et annet grep som allerede bærer frukter er opprettelsen av et sportslig utvalg, med en rekke ressurspersoner involvert sammen med sportslig ansvarlig i klubbens styre, Christin Ruth.

Sportslig leder og Sportslig utvalg har gjort et kjempearbeid med ny sportsplan og utviklingen av en modell for trener- og spillerutvikling i klubben. Den foreløpige versjonen kan du lese her.

Sportslig utvalg ser slik ut:

 • Christin Ruth – leder (styrerepresentant)
 • Marius Meinseth - Spa/Bra, barnefotball, jenter og gutter
 • Stian Pettersen - Liungen, barnefotball, senior
 • Lars Erik Kortgaard - Foreldrerepresentant, ungdomsfotball
 • Lars Granaas - Senior, barnefotball
 • Morten Hansen - barnefotball, samt FFO
 • Mathias Helgesen - spillerrepresentant
 • Odd Erik Skinnemoen - trener, jentefotball
 • Kristian Bye Andersen - trener, ungdomsfotball, sportslig leder og senior


Distriktets nest beste

Organiseringen av trenerressurser i klubben har vært et massivt stykke arbeid, som pt er kronet med et skikkelig topplag av dyktige trenere.

Nye kort, som årgangsveiledere:

 • G01, J00-01, J02: Stein Ellingsen
 • G03 og J03: Lasse Paulsen
 • G02: Kristian Bye-Andersen
 • G00: Tore Syvertsen

Nye trenere på plass i høst:

Sistnevnte representerer et løft i satsinga på junior i klubben. En helt bevisst strategi:

- I år kom juleaften veldig tidlig for de som er glad i Stoppen SK. Denne uka kom nemlig beskjeden vi har lengtet etter. Kjølv Eidhammer har takket ja til å være hovedtrener for junior herrer. Dermed er den siste brikken på plass i det som jeg påstår er Buskeruds nest beste trener/støtteapparat etter Strømsgodset på juniorsiden. Ja. Vi er bedre enn Mjøndalen! sier sportslig leder Kristian Bye-Andersen.

Norges beste, Ole-Lennart, går inn som materialforvalter og sosialt bindeledd rundt juniorlaget, slik han i så mange år har vært viktig rundt A-laget.


Seniorutfordringer

Jens Petter Berg, Rolf Hansen og Bob Stokka fortjener stor takk etter å ha stått tålmodig i en vanskelig sesong sportslig og klubbmessig på seniornivå.

Etter A-lagets nedrykk til 5. divisjon, er det B-laget (også i 5.) som tar oss videre på seniornivå i 2016. De får med seg de eldste fra dagens A-lag, mens junior konsentrerer seg om å utvikle seg best mulig på juniornivå. Målet er å bygge nedenfra, med sikte på senior-rekruttering i 2017.

På damesiden mistet vi nylig hovedtreneren, men hadde klart et nytt ess i ermet etter kun 11 timer!

Vi ønsker Lasse Paulsen velkommen.


Sammen om noe mer

I hele år har det pågått et arbeid å trimme alle sider av Stoppen og Liungen foran sammenslåinga som trer i kraft ved nyttår. Det har vært mer tidkrevende enn man skulle tro, med to tilsynelatende ganske like og for oss velkjente klubber. Men det er ikke alltid slik som Gro Harlem Brundtland sa, at «alt henger sammen med alt».

Allerede 5. januar møtes medlemmer av Liungen og Stoppen til det første årsmøtet i felles klubb. Og med det får vi ny logo – og blir 100 år gamle. Mer om jubileumsfeiringa kommer vi tilbake til.

Sammen skal vi blant annet lage tidenes beste Liungen cup!

Sett allerede nå av datoene: 28.-29. mai (9er og 11er) og 11.-12. juni (5er og 7er).

For mange blir det et møte med et nytt navn og nye farger. I den anledning innleder vi et samarbeid med Nike og Torshov Sport, hvor den felles ambisjonen er en helt ny dimensjon på klubbkolleksjon, identitet og økonomi.


Velkommen til 2016

2016 kommer til å by på nye utfordringer, både på og utenfor banen. Noen er ukjente for oss i dag, andre vet vi allerede om:

 • Vi mangler sårt husrom på Stoppen. Huset står der, men er i liten grad tilgjengelig for klubbene.
 • Vi ønsker oss en kafeteria og møteplass for barn og unge som lever sine liv på Stoppen, en kioskløsning det er mulig å drifte, kontorplass for våre ansatte.
 • Klubbhuset på Liungbanen trenger vedlikehold.
 • Organiseringen av klubben må bli fastere i sin form
 • Identitet og tilhørighet tar tid å bygge.

Neste år er det mulig vi omsetter for mer enn fem millioner kroner. Hyggelig, men samtidig bringer det oss i en situasjon hvor vi er underlagt samme regnskapsregler som en bedrift. Så skulle du passere vår økonomiansvarlige Trine Pettersen, så gi henne et klapp på ryggen. Her er mye arbeid på frivillig basis. Og stødig klubb-økonomi.

Heldigvis har vi funnet og overtalt Kjetil til å dra oss videre, fram og opp. Hele bøtteballetten Stoppen Konsern AS.


Stoppen satser på alle

Men det vi vet er at de første skrittene er tatt. Det første sjumilssteget tok vi i høst. Nå er vi klare for mer.

Hvor vi skal? En dag er vi fylkets største og best drevne breddeklubb, med innendørs kunstgress og flotte helårsfasiliteter utendørs.

Men hver eneste dag, satser vi på alle.

Vår visjon er: Flest mulig – lengst mulig

Våre verdier er: Glede, utvikling og mestring i trygge omgivelser.

Husk at du snakker høyt og tydelig om det du er fornøyd med i klubben. Er det noe du ikke er fornøyd med, ber vi om at du snakker med oss, slik at vi kan utvikle klubben i den retningen vi ønsker.


På vegne av styret i Stoppen Sportsklubb ønsker jeg dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!Med sportslig hilsen,


Espen Sandli

Leder av Stoppen Sportsklubb

godset@online.noLuke 13: Raskere og billigere løsning

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2015


Det er ingen hemmelighet at mangelen på varme på 7er-banen var en skrell som ble oppdaget tidligere i høst.


Har avvist ekstrakostnader

Som kjent har det vært en problemstilling knyttet til undervarme på den nye 7er-banen på Stoppen. Banen er planlagt med undervarme, og rørene er lagt. Men tilkopling og glykol i rørene ble uteglemt i det kommunale anbudet.

Kommunen har hatt dialog med klubbene om å ta ekstrakostnaden, noe klubbene har avvist.


Kommunen tar ansvar

Etter å ha fått ned prisen og etter anbefaling fra Lier idrettsråd, har kommunen nå besluttet at den tar kostnaden med å ferdigstille undervarmen på 7er-banen.

Lier Kommune er positive til å få dette på plass så raskt som mulig og har luftet dette med klubbene.

- Ambisjonen er å utføre dette så raskt det lar seg gjøre. Om vi ikke må, er det ingen grunn til å vente, sier kultursjef Ingeborg Rivelsrud.


Plan B inntil videre

Klubbene er selvsagt positive til at undervarmen ferdigstilles så raskt som mulig.

- Vi er veldig fornøyde med at dette har løst seg på en god måte, og ser frem til å ta banen i bruk på den måten vi alle har ønsket hele tiden, sier Vivi Becher - klubbenes forhandlingsdelegat i møtet med kommunen.

Når varmen kommer på avhenger av om ferdigstilling kan gjøres i vinter, eller om det må utføres uten tele i bakken.

Inntil videre kjører vi derfor videre med plan B, som er pulver som skal holde banen isfri. Pulverbehandlingen er påbegynt.


Egenkapital fra klubbene

Det er normal vinterdrift med undervarme på 11er-banen. Klubbene har nylig signert en ny driftavtale med kommunen om kostnads- og arbeidsfordeling.

7er-banen hadde en estimert kostnad på 4,3 millioner kroner og er finansiert av spillemidler, Lier kommune, Liungen, Spa/Bra og Stoppen. De tre klubbene har forpliktet seg til å stille med 1,4 millioner kroner i egenkapital. Stoppens andel av dette er 1/3, eller cirka 470 000 kroner. Etter sammenslåing står Stoppen/Liungen for 2/3 av egenkapitalen.


Les mer om prosjektet herStoppen går sammen med Nike og Torshov

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2015

Her kan du se hva det vil bety for deg som medlem.

Fra nyttår er Torshov vår leverandør av drakter fra Nike og annet utstyr. Tirsdag signerte Nike, Torshov og Stoppen SK en gjensidig avtale gjeldende fra 2016 til 2019.


Ny måte å tenke salg

For Stoppen betyr dette starten på en helt annen måte å tenke klubbkolleksjon og rabattert salg til medlemmer på. Med rabatter på alt av varer fra markedsledende Nike, vil omsetningen komme alle tre parter til gode - ikke minst Stoppen SK.

- Hver gang noen ber om Stoppen-rabatt i alle Torshovs butikker, vil klubben få en betydelig andel returnert i form av drakter og annet utstyr. For hver foballsko du kjøper, vil du få en rabatt - i tillegg til at klubben får et gunstig utbytte, sier leder Espen Sandli i Stoppen SK.


Rabatt "på alt"

I tillegg til klubb- og fotballrelatert utstyr vil rabatter komme til å gjelde også joggesko, løpebekledning, fritids- og treningsutstyr med mer. Detaljene kommer vi tilbake til.

- Vi ser fram til et spennende samarbeid med en attraktiv klubb i vekst, sier Krister Gundersen i Nike Norge.

Dette betyr at vi nå faser ut Adidas-draktene og annet utstyr, til fordel for en ny og svært spennende Nike-kolleksjon.


Nett og butikk

http://torshovsport.no/fotball/

Klubbkolleksjonen vil være tilgjengelig i butikken i Drammen sentrum og i via en dedikert side for netthandel.

- Her finner man Stoppens klubbkolleksjon og kan bestille det man ønsker til klubbrabatt. Man kan da velge om man vil hente varene i en av våre butikker eller få varene levert hjem, sier klubbselger Steffen Reitan i Torshov Sport Drammen.

Varene Stoppen skal ha i klubbkolleksjonen er nye av året i 2016. I avtale med Torshov ønsker vi at disse varene er tilgjengelige i sin helhet før vi åpner salg. Dette vil etter planen skje i slutten av januar, med storstilt kickoff på Liungbanen.


Julehandel

Mange ønsker selvsagt å benytte jula til å kjøpe Stoppen-gaver. Derfor er rabattavtaler i drift allerede, slik at du kan få Stoppen-rabatt på fotballsko og annet utstyr. Dette gjelder Stoppen og Liungen - og alle du kjenner.

Husk å si "Stoppen" i kassa, så får du gjeldende rabatter. Du behøver ikke å være medlem for å få denne rabatten.

Ettersom kolleksjonen logisk nok ikke er klar, kan du eventuelt kjøpe gavekort som kan benyttes når kolleksjonen lanseres.

Her er en sniktitt på hva Torshov kan levere
Luke 9: Stoppen får ny klubblogo

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Des 2015

Fra nyttår er det logoen til høyre som er klubbens stolte emblem.

Ser du forskjellen på den gamle og den nye?

Over natta går Stoppen fra å være en ganske ung klubb, til å bli en hundreåring.

I sammenslåinga mellom Liungen og Stoppen er det ikke noe som legges ned eller opphører å eksistere, det er to klubber som smelter sammen. alt som er, vil altså bestå.

Navnet er Stoppen, og historien er først og fremst Liungens.

I ei sammenslåing er regelverket slik at det er stiftelsesdatoen til den eldste klubben som består. Det samme gjelder forsåvidt også organisasjonsnummeret, som etter nyttår er Liungens (975651185).

På stoppensk.no og på årsmøtet 5. januar kommer det mer informasjon, om utstyr, organisasjon etc.

Og snart kommer det mer informasjon om 100-årsfeiringa.


Det er bare å glede seg.


Mvh,

Styret
Liungen og Stoppen kaller inn til årsmøte

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Des 2015

Styret i Stoppen Sportsklubb og IF Liungen innkaller med dette til årsmøte:


Tirsdag 5. januar klokka 19.00 på Liungen klubbhus.


I tråd med vedtak på fjorårets årsmøter i de to klubbene, er vi en klubb fra nyttår. Dette blir dermed det første årsmøtet som en felles klubb.


Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 15. desember klokka 18.00.


Vi kommer tilbake med mer informasjon om dagsorden og relevante dokumenter.


Hjertelig velkommen!Med hilsen,


Styret i Stoppen SK

Styret i IF LiungenVarme på 11er og pulver på 7er

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Nov 2015

Veksling mellom regn og kulde har gjort at kunstgressbanene tidvis har vært glatte og isete. Stoppen, Liungen og Spa/Bra er derfor enige om å sette på varmen tidligere enn vanlig.

Lier kommune skal nå ha satt på varmen under 11er-banen.


Pulver på 7er

Når det gjelder den nye 7er-banen vil det bli alternativ vinterdrift på denne i vinter. Det er lagt rør og banen er planlagt for undervarme. Men en glipp i kommunens anbud gjør at det fortsatt mangler glykol i rørene og en kobling til varmesentralen. Følgelig er det ingen varme å skru på denne vinteren.

Klubbene har kommet til en avtale med kommunen om at det derfor blir brukt pulver på 7er-banen for å holde den isfri. Dette er samme metode som benyttes blant annet på Tranby.

Hva slags vinter vi får vil være avgjørende for hvor vellykket en slik vinterdrift blir. Men vi gjør et forsøk i år, og ser fram til vanlig undervarme allerede neste vinter.


- Miljøvennlig

Ifølge leverandøren er "Helm SF Granular og Helm PF Liquid er brukt med hell til avising av kunstgressbaner. Pålitelig og trygg, sparsom i bruk, høy smeltekapasitet som varer lenge, reduserer kostnader til forsyning, lagring, arbeidskraft og reparasjon av utstyr. Biologisk netbrytbar, ikke giftig for dyr, planter og akvatiske organismer, efterlater ingen rester."

Andre klubber som har forsøkt pulverdrift, har dog bemerket at spillere bør være forsiktig med å bruke sine favorittplagg rett etter at pulver lagt ut, det dette kan sette merker på klær som er vanskelig å få bort. Men dette har vi altså ingen erfaring med ennå.


Brøyting

Klubbene er enige med kommunen om en driftsavtale for banene.

Det er sportslig leder Kristian Bye-Andersen som holder dialogen med kommunen og Steinar Hennum vedrørende brøyting. Kamper må derfor være meldt inn god tid i forveien, slik at det blir brøytet i forkant. Klubbene leverer en ukentlig plan til kommunen om planlagte aktiviteter.

Brøyting på hverdager skjer på dagtid uavhengig av dette.


Avtalen

Om vinterdrift står det blant annet i avtalen:

"Kommunen vinterdrifter banene i nært samarbeid med klubbene. Kommunen dekker alle kostnader med brøyting av banene innenfor egen normalarbeidstid, og holder egnet utstyr egnet for vinterdrifting.

Klubbene dekker kostnader til undervarme samt arbeids- og maskinkostnader for brøyting mm utover kommunens normalarbeidstid. Undervarme-perioden for begge banene er normalt fra ca 15. desember til ca 1. april, men tilpasses og avtales mellom partene ut fra værforhold.

Klubbene kan gi endringsordre i forhold til dette, ved nedkorting av undervarmeperioden eller ved at kun 11-er banen benyttes med undervarme. Bortfall av undervarme i perioder med snø vil kunne føre til at banen ikke kan benyttes.

Ved større snøfall kan det ikke påregnes at banene til enhver tid vil være snøfrie. I slike situasjoner skal 11-er banen prioriteres først. 7-er-banens daglige bruk ved store snøfall kan bli nedprioritert.

Det må være god dialog mellom klubbene og banemester for å sikre fornuftig banedrift særlig ved snøfall. Før vintersesongen sender klubbene oppdatert liste over treningstider, og deretter sendes avviksmeldinger ved endringer."Stein Ellingsen ansatt som utviklingsansvarlig

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Nov 2015

Stoppen SK er stolt av å kunne presentere Stein Ellingsen som nyansatt utviklingsansvarlig i klubben. Det er bare å lære seg navnet, for Stein kommer de fleste av dere til å se mye til i tida framover.

- Stoppen er en klubb full av muligheter. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier 26-åringen opprinnelig fra Hønefoss.

Nå er han bosatt i Drammen, og klar for oppgaver rundt en rekke lag i Stoppen SK.


Oppgaver

Arbeidsinstruksen skisserer følgende:

• Trener FFO
• Trener Fotballakademiet
• Treninger og koordinering av LRH
• Spillerutvikler junior herrer
• Spillerutvikler A-kvinner/ J19
• Årgangsveileder
• Keepertrener


I tillegg samarbeider Stein med sportslig leder om utvikling av fagplanen for Stoppen SK og arrangementer som gir inntekt til klubben - som TINE fotballskole, Fotballskole ekstra og cuper som klubben arrangerer.
Han skal også bidra til administrering av A-lag herrer.


Formell og praktisk kompetanse

I hovedsak er stillingen finansiert via trenerhonorarer. I stillingen har Stein en detaljert avtale om markedsansvar, som ytterligere inntektsmulighet for arbeidstaker og for klubb.

Stein har master i idrettsvitenskap (om trenerrollen) fra Norges Idrettshøyskole og har ledelse fra BI.

På feltet har Stein allerede bred trenererfaring, og har jobbet som utviklingssjef i Bærum SK og som fotballutvikler i Asker Fotball. I tillegg har han bakgrunn som sportssjef på kvinnesiden i Skeid og sportssjef i Gressvik Fotball.

- Dette er den type person og kvaliteter vi har vært på utkikk etter, sier sportslig leder Kristian Bye-Andersen.

Stein stiller med papirene i orden for UEFA B, keepertrener - og lappen på minibuss.

- Vi ønsker Stein velkommen på laget og ser fram til et spennende samarbeid både på og utenfor treningsfeltet, sier leder Espen Sandli i Stoppen SK.


Kontaktinformasjon:

Stein Ellingsen

90614254

stein@stoppensk.no

Kan du støtte barnas aktivitet?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Okt 2015
Stoppen blir fra nyttår en klubb med over 700 medlemmer. Det gir helt nye og unike muligheter.

Stoppen har de siste årene hatt flere aktiviteter og cuper som uten tvil har vært svært verdifullt for spillerne. Dette ønsker vi å fortsette med, da det vil ytterligere styrke samholdet i gruppene og med det styrke klubben i sin helhet.

Derimot trenger vi din hjelp til nettopp dette. Hva kan du som foresatt gjøre?

Snakk med din arbeidsplass, venner, familie. Har din arbeidsplass eller noen du kjenner mulighet til å støtte klubben i bytte mot logoeksponering og/eller andre virkemidler til gunst for bedriften?


Skiltreklame

Vi har både engangssponsing, men også langtidsavtaler.

SKILT PÅ STADION: Vi tilbyr reklameskilt med god eksponering på Lier stadion og på Liungbanen. Om du ønsker ett skilt eller flere skilt, i ett år eller i mange år framover. Ta kontakt, så setter vi opp en avtale i tråd med dine og bedriftens ønsker.
Draktreklame

RYGG: Stoppen er på jakt etter en draktsponsor som skal få hedersplass på ryggen av samtlige 700 spillerdrakter (samt skilt og annen eksponering inkludert).

ANNEN PLASSERING: Det er også mulig å få avtale om plassering av reklame på andre deler av drakt og utstyr, etter nærmere avtale. (Stoppen jobber med å ferdigstille en veileder for draktreklame, men slår du til nå får du en avtale tilpasset din og bedriftens ønsker.)

LAGSPONS: I tillegg er det mulig for deg å sponse ett eller flere enkeltstående lag i Stoppen. Hvert lag har anledning til å selge individuelle sponsoravtaler på sine shortser (etter nærmere bestemte regler).


Alle sponsing går direkte tilbake til aktivitet for ditt barn. Dette i form av gode, kvalifiserte trenere og bedrede treningsforhold.

Alle bidrag og forsøk settes stor pris på.

Ta kontakt med Tore Syvertsen hvis du har spørsmål om dette.

Tore Syversten
Styremedlem med ansvar for spons
E-post: syvertsen@lifi.no
Mobil: 99361845


Stoppen er i endring

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Okt 2015

Etter tre år i drift, er det på tide å justere retning – og bli bedre som klubb. Samtidig skal vi inn i nytt fellesskap med Liungen – og bli betydelig større.


Det er litt av en oppgave. Som leder av Stoppen Sportsklubb ønsker jeg med dette å gi deg et lite innblikk i noen av de prosesser som nå preger klubbens styre.

Fra nyttår er Stoppen og Liungen som kjent en klubb. Det har konsekvenser på svært mange plan. En av dem er dessverre at den lille gruppa som driver klubben på frivillig basis, er dypt inne i tunge oppgaver. Det går for øyeblikket ut over andre oppgaver, som informasjon og dialog ut i lagene.

Det er selvfølgelig beklagelig. Men det betyr også at store ting er i gjære.

På vei mot kvalitetsklubb
I anledning sammenslåingen har Stoppen og Liungen tatt mål av seg å bli kvalitetsklubb, etter de kriterier NFF stiller. Det har vi valgt fordi vi mener kriteriene som stilles til en kvalitetsklubb i seg selv er et nyttig redskap for å drive klubben på en bedre måte.

Vi ser også at den jobben som må gjøres for å bli kvalitetsklubb sammenfaller med den jobben vi må gjøre for å slå de to klubbene sammen på en best mulig måte. Det betyr at hver eneste retningslinje, hver rollebeskrivelse, hver funksjon og oppgave i klubben må gjennomgås. Det som fungerer, beholder vi. Det som ikke virker, må endres.
Arbeidet er fordelt på styrets medlemmer, med tidligere leder Christian Aakermann som prosjektleder.

Sportslig utvalg etablert

Det er helt klare svakheter i organisering av det sportslige tilbudet. Vi har store oppgaver, fordelt på få hender. Det jobbes nå med en ny sportslig modell og en ny sportsplan, drevet fram av et relativt ferskt sportslig utvalg.

Sportslig utvalg ledes av Christin Ruth (styremedlem med ansvar for sport), med Kristian Bye-Andersen (sportslig leder), Lars Erik Kortgaard, Lars Granaas, Morten Hansen, Stian Pedersen, Marius Meinseth, Odd Erik Skinnemoen og Mathias Helgesen som medlemmer.

Sportslig utvalg er ett av flere utvalg som framover vil sette sitt merke på klubben og bidra til involvering av flere personer.

Løfter snart på sløret
Målet er å få på plass et sterkere sportslig tilbud. Sportslig utvalg er godt i gang, og vi løfter snarlig på sløret. Trenere og andre vil også bli invitert inn i dette.

Vi merker allerede at arbeidsbelastningen på sportslig leder Kristian Bye-Andersen er meget stor. Derfor vil sportsplanen trolig også definere ansvar i ulike funksjoner på en litt annen måte. Kristian er en kjemperessurs vi merker betydningen av hver eneste dag. Prioritet nummer en vil fortsatt være FFO og aktiviteter som Kristian drifter og som finansierer stillingen.

Ideelt sett skulle vi ha hatt på plass alle trenerkabaler og hele det sportslige opplegg for 2016-sesongen allerede nå. Det har vi ikke. Målet er å få på plass et skikkelig rammeverk - både sportslig og økonomisk - som bringer oss noen skritt framover.

Håpet er at ventetida skal være verdt det.

Definering av barnefotballen

Sportsplanen gjeldene fra 2016 skal ha en klar råd tråd – og kunne svare på de spørsmål vi daglig måtte stille oss. Den skal si noe om verdier, visjoner og mål. Den skal legge premisser for drift og organisering av A-lag, junior, aldersbetemt...

Og det skal ikke bare handle om ungdoms- og voksenfotballen, slik Stoppen kjenner den i dag. Sammen med Liungen skal vi også ha klare og forutsigbare linjer rundt barneidretten.

Et eget arbeid om barnefotballen i Stoppen ledes av Anja Hilt og Helene Celius, i samarbeid med ressurspersoner i Liungen, Stoppen og Spa/Bra.

Så var det de pengene da
Alt vi drømmer om, koster penger. Og vi vil alltid drømme om mer enn vi har råd til. Stoppen burde ha hatt en daglig leder. Så stor blir klubben, og den vil fortsette å vokse fort.
Men vi har foreløpig ikke sett oss råd til en daglig leder. Hovedfokus ligger på et styrket sportslig tilbud.

Og før noen spør: Nei, et styrket sportslig tilbud handler ikke om gratis utstyrspakker til noen av lagene. Dette er fortsatt noe lagene driver fram gjennom sitt eget budsjett, via egne sponsorer eller annet inntektsbringende arbeid.

Vi har nylig signert en femårsavtale med vår lojale hovedsponsor Consolvo. Men budsjettmessig mangler vi fortsatt et par solide sponsorer. Blant annet er ryggen på draktene våre ledig. Så kjenner du noen, snakker vi gjerne med dem.

På vei mot 2016
Økonomiansvarlig Trine Pettersen leder sammen med Liungens Gerd-Anne Opsahl arbeidet med å sy sammen de to klubbenes økonomiske forutsetninger, i et samlet budsjett for kommende år.

Styremedlemmene Dag Andre Gimle Johansen og Kjetil Haugland Johansen samkjører de to klubbenes samtlige avtalemessige forhold og formalia rundt sammenslåing.

Styrets medlemmer har løpende tidsfrister det jobbes etter og møtes nå hver 14. dag for å komme i land til sammenslåingen 1.1.2016.

Årsmøte i felles klubb blir trolig tidlig i januar. Men før den tid skal vi ha sagt ganske mye mer om hvor vi står.

Selv om mye er i endring, står en ting fast: Flest mulig - lengst mulig.

Styret ønsker alle lykke til i serieavslutningen. Og velkommen inn i en svært spennende sesong – som snart er i gang.

På vegne av styret i Stoppen Sportsklubb,

Espen Sandli
Leder


Her er sportslig utvalg

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Okt 2015Et ledd i arbeidet med å utvikle klubben, er opprettelsen av et sportslig utvalg.

Utvalget ledes av Christin Ruth, styremedlem med ansvar for sport.

Medlemmer i Sportslig utvalg, og hvem de representerer:
 • Marius Meinseth - Spa/Bra, barnefotball, jenter og gutter
 • Stian Pettersen - Liungen, barnefotball, senior
 • Lars Erik Kortgaard - Foreldrerepresentant, ungdomsfotball
 • Lars Granaas - Senior, barnefotball
 • Morten Hansen - barnefotball, samt FFU
 • Mathias Helgesen - spillerrepresentant
 • Odd Erik Skinnemoen - trener, jentefotball
 • Kristian Bye Andersen - trener, ungdomsfotball, sportslig leder og senior
 • Christin Ruth - styret

Spørsmål til utvalget kan rettes til Christin Ruth, ceruth@online.no, mobil: 99744362

Formål
Retningslinjer og rollebeskrivelse for Sportslig utvalg utarbeides i forbindelse med sammenslåing og prosjekt kvalitetsklubb. Men første formål er å utarbeide et forslag til ny sportsplan.

Dernest blir utvalgets oppgave å sørge for klubbens etterlevelse av sportsplanen, og følge opp at det sportslige aktivitetsnivået holder den kvaliteten som klubben ønsker.

SU skal bidra til at klubben når de sportslige målsetninger, drives helhetlig og at strategier og virkemidler blir fulgt, med spesiell vekt på barne- og ungdomsfotballen. Utvalget skal gi styret anbefalinger og innstillinger, og gjennomføre i tråd med styrets beslutninger.

Ansvarsområder:
 • Rådgivende organ for styret i sportslige spørsmål
 • Rådgivende organ for trenere i sportslige spørsmål
 • Overvåke at sportslige retningslinjer blir fulgt
(I forbindelse med utarbeidelse av den konkrete rollebeskrivelsen kan oppgaver nevnt ovenfor bli justert)


Stoppen inngår millionavtale

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Okt 2015LOJAL SPONSOR: Leder Espen Sandli (t.v) i SSK og Vikram Gupta (t.h.) i Spa/Bra takker daglig leder Fredrik Røtter (midten) i Consolvo for avtalen som gjør Consolvo til klubbenes hovedsponsor de neste fem åra. Foto: Anne Træen


Stoppen Sportsklubb har sammen med Sparta/Bragerøen signert en millionkontrakt med det lokale entreprenør- og rehabiliteringsselskapet Consolvo.

- Vi snakker om et betydelig sponsorbidrag, tilsvarende 70 000 vafler solgt på dugnad. Dette er et helt unikt og gledelig bidrag til våre unge fotballspillere i Lier og Drammen, sier leder Espen Sandli i Stoppen SK.

Avtalen tilfører Stoppen Sportsklubb 700 000 kroner fordelt over de neste fem årene i sponsormidler. Sparta Bragerøen får 300 000 via den samme avtalen.

- På denne måten ønsker vi å hedre et langt og lojalt forhold til klubbene og det tilbudet de hver dag gir unge fotballspillere på alle nivåer. Som bedrift er vi engasjert i våre omgivelser og opptatt av å ta samfunnsansvar, sier daglig leder Fredrik Røtter i Consolvo.

Fra nyttår er Liungen IF og Stoppen Sportsklubb slått sammen til én klubb, og stiller lag for jenter og gutter på alle alderstrinn. Stoppen er også klubben for Spa/Bras spillere fra 13 år og eldre.

- Dette er midler som vil styrke satsinga rundt barn og unge, uansett nivå, sier leder Vikram Gupta i Spa/Bra.

Som klubbenes hovedsponsor vil dette begunstige unge spillere og aktiviteten på Lier stadion, Gullaug, Brakerøya. Liungbanen og Hegg.

Se Lierpostens dekning av saken her.


Fakta:

 • Stoppen SK og Liungen har sammen 700 medlemmer.

 • Spa/Bra har 350 medlemmer.

 • Consolvo har 87 ansatte og hovedkvarter på Tranby i Lier.

 • Selskapet er eid av Strøm Gundersen AS og er en del av AF Gruppen ASA og omsatte i 2014 for 340 millioner kroner


Stoppen og Liungen blir en klubb

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Sep 2015Slår seg sammen: Leder Espen Sandli (t.v.) i Stoppen SK og leder Ronny Solbraa-Bay i Liungen IF får mer med hverandre å gjøre i tida framover. Klubbene slås sammen fra 1. januar 2016. (Foto: Anne Træen)


2016 blir et spesielt år for Liungen. Klubben fyller 100 år, men bytter samtidig navn til Stoppen.

Les mer i Drammens TidendeHar du noe å selge eller gi bort?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Sep 2015
Er skoene for små, Stoppen-jakka blitt for liten eller er det noe annet sportsutstyr du har vokst fra?
Da kan det være andre som kanskje vil ha glede av det.

Stoppen Sportsklubbs eget bruktmarked finner du på Facebook ved å følge denne lenken:

https://www.facebook.com/groups/149973872011122/

Her kan hvem som helst selv legge inn informasjon om utstyr de ønsker å selge eller gi bort.

klubbens hjemmeside finner du alltid lenka til "Bruktmarked" øverst til høyre på menylinja.


Jenter 02 vant Vildbjerg cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Aug 2015
Stoppen jenter 02 vant A-sluttspillet i Vildbjerg cup etter seier 3-2 over FA København i finalen.

Slik gikk det i jentenes kamper:
Tor 16:05 Næsbjerg/Rousthøje IF-Stoppen SK 0-1
Fre 13:50 Stoppen SK-Rebild Syd 1-1
Fre 19:40 Fløng-Hedehusene Fodbold-Stoppen SK 0-2
Lør 08:00 Stoppen SK-Løgstør IF 1-4
Lør 13:15 A-kvartfinale:04 Roslev IK-Stoppen SK 0-1
Lør 18:30 A-semifinale:02 Skovbakken Kvindefodbold-Stoppen SK 0-1
Søn 08:35 A-finale FA København-Stoppen SK 2-3

Stoppen SK gratulerer jentene, trener Odd Erik Skinnemoen og resten av støtteapparatet.

Gutter 01 gikk også til A-sluttspillet, men ble slått ut i kvartfinalen.
Stoppen SK-Thisted FC 1 3-0
Hals FS-Stoppen SK 0-1
Lynge-Uggeløse IF 2-Stoppen SK 0-2
A-8-dels:Stoppen SK-Frem Hellebæk 0-2

Liungen deltok med to lag i jenter 2003, begge gikk til B-sluttspill.
Det ene vant finalen 1-0 mot danske Mariager IK.

Slik beskriver Stein Vegar veien til finalen:

"Noen opplevelser kan ikke kjøpes for penger. Vildbjerg Cup i Danmark, 4. største cupen etter Norway, Gothia og Dana. Dette er semifinale J12 (riktignok B-sluttspill, men hvem bryr seg?). Jevn og tøff kamp, det ble uavgjort 1-1, også likt på corner, 3-3. I Vildbjerg driver de ikke med dette sosialdemokratiske surret med loddtrekning. J12 har straffekonkurranse. 3 straffer til hvert lag, masse folk langs sidene. Etter 3 straffer og fortsatt likt er det over på en og en straffe. Lars og jeg er trenere og må plukke ut en spiller til, Åste tar på seg jobben. Filmen er fra hun skyter og fram til storesøster Vilde dukker opp. Mye for inngangspengene."


Vi gratulerer!


Til A-sluttspill mot de beste

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Aug 2015
Tidligere i sommer reiste Stoppen G00 med to lag til Marbella for å delta i Ibercup, hvor de fikk måle krefter mot noen av av verdens beste klubb- og akademilag.

Gutta klarte seg ifølge reiseleder Christin Ruth veldig bra i varmen og fikk et lag videre til A-sluttspill og et videre til B-sluttspill. Begge lagene røyk ut i kvartfinalene.

Førstelaget fikk en leksjon i kjapp, elegant og teknisk fotball i møtet med Valencia. Det spanske storlaget var i en klasse for seg! Ikke mer å si om det.

Valencias akademilag var utrolig gode og etter kampen fikk vi en fin prat og fine bilder sammen med dem (se over). Og våre gutter fikk inspirasjon og motivasjon til å stå på og trene videre.

I det hele tatt en fantastisk cup både sportslig og sosialt.

160 jenter avsluttet fotballskolen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Jun 2015Da er årets fotballfestival over for denne gang og vi har hatt noen fantastiske dager.

160 jenter og 22 instruktører har vært i aksjon og vi hatt det mye gøy. Fotballfestivalen ble avsluttet med turnering og akademiet kjørte også konkurranser.

Dagen startet med ansiktsmaling, innmarsj og åpning av turneringen og for at det ikke skulle bli for varmt la vi inn en felles vanningspause under pølsefesten. Etter pølsefesten fortsatte det med kamper og de som ønsket kunne tippe antall drops i krukka. Her var premien for de som kom nærmest en signert landslagsdrakt og Godset drakt fra Kovacs.

Vi avsluttet dagen med å danse dansen vi lærte på mandag også ble det diplomutdeling til alle. Nye bilder er lagt ut under fotogalleri og det vil i morgen komme intervjuer med 9 på fotballfestivalen.

Takk for i år og håper vi sees igjen neste år.


Den nye banen tas i bruk 7. september

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Mai 2015
Snart klar til bruk
Den nye banen var ventet å stå ferdig i august, men en forsinkelse gjør at ny dato nå er 7. september. Fra den dato er banen åpen for bruk.

Vi kommer tilbake med informasjon om detaljer for den offisiell åpningen.


Tidligere omtale
På Lier stadion (Stoppen) er gravemaskinen på plass, og kommunen i gang med etableringen av en ny kunstgressbane for 7er-fotballen.

Kunstgressbanen får undervarme, noe som sårt vil styrke treningsmulighetene i vinterhalvåret.

Prosjektet har en estimert kostnad på cirka 4,3 millioner kroner og skal finansieres av spillemidler, Lier kommune, Liungen, Spa/Bra og Stoppen. De tre klubbene har forpliktet seg til å stille med 1,4 millioner kroner i egenkapital. Stoppens andel av dette er 1/3, eller cirka 470 000 kroner.

" Idrettslagene ønsker at det er Lier kommune som både eier og drifter banen på samme måte som resten av anlegget ved Lier Stadion. De ber om at eksisterende driftsavtale innlemmer den nye med at kommunen har banen fra kl. 06 – 16:00 på hverdager og at klubbene har banen etter kl. 16 på hverdager samt hele lørdag og søndag og i skolens ferier. Ny avtale basert på prinsippene i gammel avtale, inngås etter godkjennelse av dette prosjektet," heter det i kommunens saksutredning.

Politisk ble prosjektet enstemmig vedtatt i Miljøutvalget 3. juni 2014, i tråd med rådmannens innstilling. Banen vil stå ferdig i løpet av 2015.

Vi beklager at det i anleggsperioden tidvis kan være vanskelig å finne parkering ved banen. Vi minner da om subsidiære parkeringsmuligheter ved St.Hallvard skole og Høvik skole.KOMMUNENS PLANSKISSE: Slik er den nye banen plassert. Kartmontasje: Lier kommune


I kommunenes saksutrening står det dette om bakgrunnen for prosjektet:
"Vi har i vår gjeldende kommunale plan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet 2013-2017 prioritert en ny kunstgressbane på Lier stadion. Formålet med saken er å avklare finansiering av investering og drift av denne nye banen.
Behovet for banen er avklart i kommunal plan. Kunstgressbaner kan i motsetning til gressbaner brukes store deles av året. Vi har derfor sagt at vi vil prioritere kunstgressbanebygging i områder med mange innbyggere eller befolkningsvekst. Dette kan bidra til å hindre frafall fra organisert fotball og legge til rette for å ta imot befolkningsvekst i området. Sparta Bragerøen IL, Liungen IF og Stoppen SK har tatt initiativ til bygging av en 7’er kunstgressbane på Lier stadion. Banen er planlagt som en forlengelse av eksisterende 11’er kunstgressbane. Lier stadion er kommunens største idrettspark med mange anlegg og mye aktivitet både i og etter skoletid. Kommunen ønsker å utvikle eksisterende anlegg og støtter idrettslagenes initiativ og prioritere bygging av en kunstgressbane her. Derfor har vi i eksisterende Handlingsprogram for anleggsutvikling prioritert 7’er kunstgressbane på Lier stadion, Stoppen som første anlegg etter den nye Heiahallen som ble ferdig i vinter og er i drift.
Pr i dag så har fotballen allerede en 11’er kunstgressbane med undervarme og 3 gressbaner her. Kunstgressbanen ble bygget med undervarme i 2008, og den ble finansiert og driftes med midler og ressurser fra både kommunen og idrettslagene. Nå ønsker idrettslagene å anlegge og drifte en ny bane basert på de samme prinsippene på dagens treningsfelt mellom kunstgressbanen og de to naturgressbanene mot nord. Dagens varmesentral driftes av Norsk Bioenergi AS og er en miljøvennlig løsning som pr i dag har kapasitet til å innlemme det nye anlegget."

FÆRRE SLIKE DAGER: Med større kapasitet på kunstgress, blir vi mindre utsatt for baner stengt på grunn vann og snø. Foto: Stoppensk.no
Kristian ansatt som sportslig leder

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Mai 2015


SIGNERING: Kristian Bye-Andersen (t.h.) signerte tidligere denne uka arbeidskontrakten med Stoppen SK, her representert ved leder Espen Sandli (t.v). Foto: Stoppensk.no


Stoppen Sportsklubb har æren av å presentere klubbens største signering så langt, i kraft av Kristian Bye-Andersen som sportslig leder.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Vi er fortsatt en fersk klubb, som må bygges. Mitt bidrag blir blant annet i form av mer aktivitet, sier Bye-Andersen.

Mange oppgaver
Fra 1. juli blir Kristian å finne på Stoppen i 100 prosent stilling, med ansvar for blant annet:
• FFO
• Fotballakademiet
• TINE fotballskole
• 3v3-turneringen
• Trenerkoordinator 9’er og 11’er
• Trenerutvikler 5’er og 7’er
• Ung trener-prosjektet
• Trenerforum
• Foreslå og innstille trenere

Kristians virke reguleres blant annet av klubbens sportsplan og NFFs beskrivelser vedr. sportslig ledelse, trenerkoordinator og spillerutvikling

Tjener inn lønna
I klubbens budsjett finansieres stillingen helt og holdent av inntekter sportslig leder allerede bringer inn til klubben.

- Kristian bringer inn kompetanse og entusiasme i rollen som sportslig leder. I tillegg brenner han for samarbeidsprosjektet Stoppen og vårt motto om "Flest mulig - lengst mulig". Kristian vil bringe oss nye steg framover, sier leder Espen Sandli i Stoppen SK.

Kristian blir fra juni et fast knutepunkt på feltet for spillere og trenere i alle klubbens aldersgrupper.


-


Tjen penger på leiebil

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Mai 2015


Stoppen har en avtale med Avis som gjør at hver gang du leier bil, får klubben 15% av leiebil-beløpet i støtte!


Det får klubben uansett om du reiser i Norge eller til utlandet. Prisen er for kunden den samme som via Avis direkte.

For å utøse tilskudd til klubben, må du benytte denne lenka:

Reservere Bil Vil du reservere en bil?

For å bestille bruker du denne lenka:

Vil du reservere en bil? Reservere


Uansett om du reiser i Norge eller til utlandet er det mulig å booke bil via lenka over.

Og husk, jo oftere dere booker bil via linken, jo mer penger tjener klubben.

Hvem kan og bør bruke tilbudet?
• Medlemmer
• Supportere
• Sponsorer
• Aktive utøvere i klubben
• Foreldre
• Venner og kjente

Reservere
Når spilles det kamper?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Mai 2015Svaret finner du her:Kamper (alle baner) på Stoppen/Lier stadion:
https://www.fotball.no/fotballdata/anlegg/hjem/?fiksId=11748Kamper på kunstgresset:
https://www.fotball.no/fotballdata/anlegg/hjem/?fiksId=5707


Invitasjon til dommerkurs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Mai 2015En ny fotballsesong er i gang og Liungen og Stoppen Sportsklubb setter
opp et dommerkurs for 5er og 7er fotball:

Tirsdag den 19. mai fra klokka 18.00 til ca 20.30.
Sted: Klubbhuset på Brakerøya.

Dette er et kurs både for nye, kommende dommere (født 2001 og eldre) - og for tidligere deltakere som ønsker repetisjon.

Påmelding sendes til hanlar2@gmail.com

Dette kurset er obligatorisk for de som ikke har deltatt tidligere, men som ønsker å dømme.

Det er en fin mulighet for å få bedre spilleforståelse, sette seg inn i dommerens rolle, samt at det er sosialt. I tillegg kan man tjene noen kroner.

De som har gått dommerkurset, kan blant annet dømme i Liungen cup.

Håper å se så mange som mulig.

Mvh Hanne Larsen,
Dommeransvarlig Liungen

PS! Dette er klubbens aktive dommereSlik kan du bidra til ny kunstgressbane

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Apr 2015GRØNT HELE ÅRET: Mer kunstgress på Stoppen skal gi bedre treningsforhold hele året for nye talenter. Foto: Stoppen SK

Kjære venner av Stoppen, Liungen og Spa/Bra
Det blir etablert en ny 7`er kunstgressbane med undervarme på Lier stadion. Seneste informasjon fra kommunen er planlagt byggestart sommeren 2015.

Vi håper du kan være med å bidra til å få dette til, gjennom å bidra til finansiering av klubbenes egenandel. Dette er en enkel måte å støtte oss - og lokalmiljøet.

Vedlagt finner du et gavebrev vi håper du kan ta en titt på.

Så langt har det strømmet inn med bidrag. Tusen takk til dere som har bidratt så langt:
Einar Lund-Zetterquist
Gunn Koppergård
Oliver Viholmen
Vivi Becher
Kristian Holmås
Bente Borch Deinboll
Per E Karlsen
Dag og May-Liz Christensen
Marius Becher
Inger Elise Borchgrevink
Trond Natland Karlsen
Johan Rønning
Sitone Wilhelmsen Fotland
Karsten Karlsen
Gert Wallem
Kristian Bye Andersen
Tommy Berg
Rolf Rønning
Odd Erik Skinnemoen
Magnar Linnerud
Jon-Ivar Andersen
Kjetil Sjølie Strand
Jon Gerhard Løvendal
Heiko Sommer
Jørgen Aasheim
Ferdinand og Cornelia de Korte
Hans A. Vigen
Terje Nyborg Olsen
Arne Kristiansen
Bent Sandli
Thomas Ruth
Christoffer Ruth
Vibecke Åsly Kristiansen

Dere andre som ønsker å bidra:
Via denne lenka finner du et gavebrev vi håper du kan ta en titt på.

Ha en fin dag,

Vivi
SpaBra IL

Ronny
Liungen IF

Espen
Stoppen SK
Ansatte og ledelse i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Apr 2015

KONTAKTINFO 

Ønsker du kontakt med oss? Generelle forespørsler kan sendes som e-post til:

post@stoppensk.no

Henvendelser besvares som oftest i løpet av 24 timer på hverdager, men i travle perioder ber vi om forståelse for at det kan gå noe lengre tid.

Er det noe som haster, ring oss: 

ANSATTE:

Daglig leder: 

Trine Pettersen, trine@stoppensk.no - mobil: 416 24 524

Sportslig leder: 

Kristian Bye-Andersen e-post: sport@stoppensk.no - mobil: 412 97 954 

Samfunn- og  inkluderingsansvarlig og barneidretts ansvarlig: 

Morten Hansen, morten@stoppensk.no - mobil: 907 94 173

Med ansvar for bla:

-Oppstartsansvarlig

-Politiattester

-Fiks

Utviklingsansvarlig gutter og Akademi leder:

Kjetil Bergh, kjetil.bergh@stoppensk.no - tlf 959 17 877

Utviklingsansvarlig jenter og dommeransvarlig:

Mathis Banggren, mathis.banggren@stoppensk.no, tlf 954 05 696

Trenerveileder og trener:

Nicolai L. Berg, nicolai@stoppensk.no - tlf 909 66 622

Aktivitetsleder 

Birgit Egenæs, birgit@stoppensk.no - tlf 951 61 914


STYRET I STOPPEN SK:

Leder:

Hans-Albert Huseby

hans.albert.huseby(a)stoppensk.no

90786545

Nestleder

Lene Langseth

lene.langseth(a)stoppensk.no

95068648

Styremedlem

Camilla Nilsen

camilla(a)stoppensk.no

91309998

Styremedlem

Kenneth Sørheim

kenneth.sorheim(a)stoppensk.no

90194666

Styremedlem

David Eidskrem

david.eidskrem(a)stoppensk.no

40213536

 

SPORTSLIG UTVALG

Marius Holst Meinseth

Kjetil Hodneland

Stian Green

David Eidskrem - styrets representant

Richard Orby
Informasjon om kontingent 2015

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Mar 2015
Du vil straks motta medlems- og aktivitetskontingent for 2015.

Satsene det tas utgangspunkt i er som følger:

Medlemskontingent:
** Enkeltmedlem 350,-
** Familie 650,-

Aktivitetskontingent:
Senior A - Dame og Herre
Junior
J/G 16
J/G 15
J/G 14
betaler alle 3000,-

J/G 13
K7'
Senior B 5 div
M39
betaler alle 2200,-

OBS! De som ikke har betalt innen seriestart, vil ikke få anledning til å spille kamper.

Spørsmål om kontingent kan rettes til klubbsekretær gerd.anne@liungen.no


Med hilsen,

Klubbstyret


Trenger laget ditt 10.000 kroner?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Mar 2015
Stoppen har et lite restlager med kaffe som vi tilbyr et lag å bruke til lagsdugnad.

Hver eske selges for 350 kroner. Vi har 75 esker (67 filter og 8 med bønner).

Ved salg av disse sitter laget igjen med 10.000 kroner i overskudd.

Dette er kvalitetskaffe produsert spesielt for Stoppen. Du kan lese mer om den her.

Er dere interessert, ta kontakt med:

Trine Pettersen
Økonomiansvarlig i Stoppen SK
Tlf 41 624 524
trine.pettersen@lifi.no

Husk årsmøtet 7. april

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Mar 2015Styret i Stoppen Sportsklubb innkaller med dette til årsmøte:

Tirsdag 7. april klokka 19.00 på Liungens klubbhus.

Årsmøtet avholdes i henhold til vedtektenes kapittel 4.


Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 25.3 klokka 18.00.

Dagsorden


1. Konstituering
Godkjenning av innkalling, sakliste og dagsorden.

2. Ordstyrer
Valg av dirigent, referent og to medlemmer til å underskrive protokoll.

3. Årsberetning (vedlagt)

4. Revidert regnskap
Regnskap og revisors beretning er tilgjengelig på årsmøtet og/eller ved henvendelse til trine.pettersen@lifi.no

5. Forslag fra styret
Styret anbefaler sammenslåing med Liungen fra sesongen 2016.

6. Innkomne forslag
Ingen forslag mottatt ved fristens utløp, 25.3

6. Medlemskontingent
Det foreligger ikke forslag om endrede satser.

7. Budsjett
Tilgjengelig på årsmøtet og/eller ved henvendelse til trine.pettersen@lifi.no

8. Valg


Dokumenter:
Årsberetning 2014
Styrets forslag til årsmøtet.-1.docx


Med vennlig hilsen,

Styret i Stoppens Sportsklubb


Informasjonsmøte om sammenslåing av klubber

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Feb 2015
Samarbeidsutvalget innkaller til informasjonsmøte vedrørende eventuell sammenslåing av de tre klubbene Spa/Bra, Liungen IF og Stoppen SK.

3. mars klokka 19.00
På klubbhuset på Brakerøya


Invitasjonen gjelder alle medlemmer i klubbene.

Dokumentet vedlagt er redigert etter innspill fra styrene i SpaBra og Liungen, som har behandlet arbeidsdokumentet på styremøter hvv 6. januar og 11. februar.

Vedlegg:
Arbeidsdokument Stoppen Liungen SpaBra 12022015.docx
Lovnorm - idrettslag.docx

På vegne av samarbeidsutvalget,

Christian Aakermann


Her kommer det kampreferater

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Feb 2015Overgang til Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Feb 2015

Alle som skal spillere for Stoppen SK må fylle ut et samtykkeskjema. Dette kan lastes ned her:
http://www.fotball.no/Documents/Skjemaer/2015/Samt...

Husk fullt navn, postadresse, fødselsdato, statsborgerskap og e-postadresse. Skjemaet må signeres av både spiller og foresatte (dersom spiller er under 18 år).

Dersom spilleren ikke har norsk statsborger, skal det ligge ved en kopi av spillerens pass.

Skjemaet (og eventuell kopi av pass) sendes som PDF-fil til:
gerd.anne@liungen.no


Er ikke skjemaet riktig utfylt, vil det bli sendt i retur.

Spilleren har ikke anledning til å spille for Stoppen SK før skjema er levert inn og godkjent.

Overgang fra Stoppen
En spiller gir beskjed om overgang til annen klubb, skal klubbens utstyr leveres inn. Lagledere må ta ansvar for at dette blir gjort så snart som mulig.

Les mer om overganger her (lenke til fotballforbundet).